Veşti proaste pentru INCULPAŢI: Arestul la domiciliu e DISCRIMINATORIU. NU trebuie SCĂZUT din pedeapsa FINALĂ

Publicat: Duminică, 15 Iunie 2014 17:22 // Actualizat: Duminică, 15 Iunie 2014 19:03 // Sursa: romaniatv.net

În cazul unei condamnări definitive, perioada petrecută în arest acasă ar putea să nu mai fie scăzută din pedeapsa finală. Procurorii DNA au considerat că arestul la domiciliu este o măsură discriminatorie şi cer să se verifice constituţionalitatea acestei prevederi.

Procurorii DNA invocă excepţia de neconstituţionalitate în legătură cu prevederile noului Cod de Procedură Penală, privind arestul la domiciliu. Ei au sesizat Curtea Cosntituţională să se pronunţe asupra acestei excepţii de neconstituţionalitate, explicând faptul că  această prevedere ar duce la un tratament discriminatoriu față de alți acuzați care sunt judecați în stare de arest preventiv.

Dacă răspunsul Curţii Constituţionale va fi pozitiv, atunci ar putea avea de pierdut inculpaţi celebri, precum Mihail Vlasov, Nelu Iordache ori Gruia Stoica, potrivit România TV.

Citeşte şi Puşcăriaşi DE LUX, în arest la DOMICILIU VIDEO

Curtea Constituţionala a Romaniei a fost sesizată pe 11 iunie, de Curtea de Apel București, cu privire la o excepție ridicată de un procuror DNA în dosarul afaceristului Gruia Stoica. Procurorul a susţinut este discriminatoriu faţă de alţi inculpaţi ca perioada de arest la domiciliu să fie scăzută din pedeapsa finală, în cazul unei condamnări cu executare. Judecătorii CCR să ia o decizie până la sfârşitul lunii iunie.

 

 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 iun 16:01
...la domiciliu este o măsură discriminatorie şi cer să se verifice constituţionalitatea acestei prevederi. Citește mai departe…

...
15 iun 19:29
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoML
15 iun 17:30
...în arest acasă ar putea să nu mai fie scăzută din pedeapsa finală. Citește mai departe… …read more...
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H