Veşti TERIBILE despre Mario Iorgulescu. MEDICII de la Spitalul Elias tocmai au făcut ANUNŢUL

Silviu Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, a anunţat, marţi, că starea lui Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, s-a agravat în ultimele 12 ore, medicii intensificând măsurile de suport a funcţiilor vitale.

10 sept. 2019, 10:32
Veşti TERIBILE despre Mario Iorgulescu. MEDICII de la Spitalul Elias tocmai au făcut ANUNŢUL

„Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale”, se arată într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia VICTIMEI. Ce le-a promis după ce fiul lor A MURIT în ACCIDENT

Mario Iorgulescu a fost adus, duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier.

Lovitură DE TEATRU în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PROCURORILOR

„Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1. Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal

2. Contuzie pulmonară bilaterală severă

3. Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite şi tratate conservator”, potrivit sursei citate.

Singurul martor al accidentului face dezvăluiri-bombă. „L-am scos din maşină pe Mario Iorgulescu să nu ardă de viu!”

Medicii precizează întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital.