Veşti teribile despre Viorel Lis, internat în spital! Ultima oră: „E în scaun cu rotile!”

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a ajuns la spital acum o săptămână, iar starea sa de sănătate nu este tocmai bună. Soţia sa a dat ultimele detalii.

04 aug. 2022, 18:27
Veşti teribile despre Viorel Lis, internat în spital! Ultima oră: „E în scaun cu rotile!”
Veşti teribile despre Viorel Lis, internat în spital

Veşti teribile despre Viorel Lis, internat în spital! Oana Lis a oferit cele mai noi informații despre starea de sănătate a soțului ei. Acesta se află într-un centru de recuperare și nu se poate deplasa singur, fiind imobilizat într-un scaun cu rotile.

„Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare. Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare”, a declarat Oana Lis, pentru Fanatik.

Viorel Lis, mărturisiri cutremurătoare după ce a văzut moartea cu ochii. „Credeam că n-o să mă mai întorc!”

Oana Lis a stârnit panică săptămâna trecută cu un mesaj postat pe Facebook, prin care a anunțat că soţul ei a ajuns din nou la spital. Viorel Lis s-a confruntat în ultimii ani cu multe probleme de sănătate. Acum 4 ani, pe 26 aprilie 2018, fostul primar al Bucureștiului a ajuns la spital acuzând o stare de rău. În urma investigațiilor amănunțite pe care și le-a făcut, a constatat că suferise un accident vascular cerebral. Pe 13 noiembrie 2017, fusese supus unei operații de colecist. Viorel Lis nu a scăpat nici de coronavirus, fiind internat anul trecut. Principala problemă a fost descoperită, însă, în anul 2013, când medicii au descoperit că acesta avea mai multe leziuni pe creier, care duceau în timp la demență.

Oana Lis va moșteni întreaga avere a lui Viorel Lis. Soția edilului a pus mâna pe una dintre afacerile familiei: „În primul rând, banii contează”

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!!… În realitate lucrurile ni se întâmpla și cu bune, și cu mai puțin bune… așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână… nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă că să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și bineînțeles am și eu durerile mele de tratat”, a anunţat, săptămâna trecută, Oana Lis.