Veteranul Dan Negru face anunțul așteptat de toți românii cu sufletul la gură. Ce ne așteaptă de Revelion

Dan Negru a confirmat că va fi gazda emisiunii de Revelion de la postul Antena 1, pentru al 22-lea an. Prezentatorul a contactat artiștii și a pregătit o ediție cu totul altfel decât cele precedente.

27 oct. 2021, 16:51
Veteranul Dan Negru face anunțul așteptat de toți românii cu sufletul la gură. Ce ne așteaptă de Revelion

Dan Negru a confirmat că va fi prezentatorul emisiunii de Revelion pentru al 22-lea an. Vedeta are planuri mari pentru români cu ocazia celebrării nopții dintre ani, de aceea a vorbit cu artiștii invitați, iar conceptul va lua prin surprindere pe toată lumea.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta.Am și văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta. Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: «Ce faceți de Revelion?», pot s-o confirm: «Hai tot cu mine și a 22-a oară!»”, a spus prezentatorul.

Citește și: Dan Negru îi desființează pe politicieni: „Se ceartă ticăloşii cu proştii. Mirosul de ceartă vine de la WC-urile din fundul curţii, aici suntem primii în Europa”

Dan Negru este un recunoscut veteran al emisiunilor de divertisment, iar de această dată și-a propus să depășească audiențele postului britanic BBC.  Miza este enormă, iar artiști cu nume mari deja au confirmat prezența la Revelionul lui Negru.

”O să fie niște momente speciale. O să fie prezente și niște nume mari internaționale, nu știu dacă neapărat acolo în platou, dar cu siguranță pe ecrane. Am convenit deja! N-am avut până acum așa ceva.

Încercăm următoarea chestie: anul trecut, Revelionul acesta, a fost al doilea din Europa ca audiență după BBC, așa că miza pe care mi-am pus-o anul acesta e să-i băț pe englezi. Da, deci, target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”, a mai spus Dan Negru potrivit evz.ro.

Citește și: Dan Negru se reprofilează. A vorbit despre plecarea din televiziune: „Sunt pline piețele de șarlatani”

Dan Negru dă cărţile pe faţă: de ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la Pro TV: „Oamenii rămân acolo unde sunt iubiți”

Dan Negru despre Florin Călinescu. Vedeta Antena 1 spune că, în presa de peste Ocean, patronii au adevărate strategii pentru a-și păstra vedetele în trust, însă la noi nu se aplică acest lucru.

„Jimmy Fallon e la NBC din ’98, Carlo Conti e la RAI din ’85, Stephan Raab e la ProSiben din ’97.Oamenii cresc acolo unde sunt apreciați. Merg unde sunt primiți. Și rămân acolo unde sunt iubiți….”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

Dan Negru a subliniat, de asemenea, faptul că, probabil, el este singurul care a rezistat timp de 20 de ani în același loc.