Viața bate filmul. Logodnica copilotului mort în accidentul aviatic din Constanța este însărcinată

Logodnica copilotului Sorin Pătrașcu care și-a pierdut viața în accidentul aviatic din localitatea Cogealac din județul Constanța, este însărcinată. Femeia urmează să aducă pe lume o fetiță.

25 aug. 2022, 15:38
Viața bate filmul. Logodnica copilotului mort în accidentul aviatic din Constanța este însărcinată

Sorin Pătrașcu și-a pierdut viața pe 2 martie, alături de alte șapte persoane, într-un dublu accident aviatic. Acesta se afla în calitate de copilot la bordul elicopterului IAR 330 – Puma care a plecat în căutarea unui avion MIG-21, dispărut de pe radar.

Citește și Povestea impresionantă a copilotului mort în tragedia aviatică de la Constanţa. Sorin Pătraşcu îşi dona o parte din salariu copiilor bolnavi

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, aparatul de zbor a dispărut și el de pe radar. Acesta s-a prăbușit în zona Cogealac din judeţul Constanţa. Din păcate întregul echipaj care se afla la bordul aeronavei nu a supraviețuit impactului.

Pentru familia locotenentului Sorin Pătrașcu, cea mai tânără victima a accidentului, vestea morții sale a căzut ca un trăznet. Acesta urma să se căsătorească cu aleasa inimii sale în luna mai, însă din păcate, acest lucru nu a mai fost posibil. În loc să meargă împreună de mână la altar, Andreea, logodnica lui Sorin a trebuit să îl conducă pe bărbatul vieții ei pe ultimul drum.

Se spune că atunci când cineva pierde o persoană dragă, Dumnezeu trimite o alta în loc ca să aline durerea din sufletele celui sau celor rămași în urmă.

Locotenentul Sorin Pătrașcu nu a lăsat în urma sa doar lacrimi și durere, ci și o viață. Mai exact, un copil care urmează să se nască în curând.

La scurt timp după înmormântarea bărbatului, logodnica sa a aflat că este însărcinată. Femeia va aduce pe lume o fetiță, rodul iubirii dintre ea și Sorin, căreia îi va vorbi despre cât de bun și de iubitor a fost tatăl ei care a plecat mult prea deveme din această lume, ca un erou.

Sorin Pătraşcu iubea enorm de mult copiii. Acesta îşi dona constant o parte din salariu pentru copiii cu boli grave, având zeci de astfel de fapte caritabile în ultimii şase ani. Bărbatul primea frecvent numeroase mesaje de la mame cu copii bolnavi care îi solicitau sprijinul.

Citește și Scrisoare tulburătoare în memoria celor opt militari morţi în accidentele aviatice de la Constanţa: „Piloții nu mor niciodată! Ei trec cu strălucire meteorică prin viaţă, apoi decolează și nu se mai întorc”