ATENTAT la PARIS. Viaţa celor patru răniţi grav în atacul de la Charlie Hebdo nu mai este în pericol

Ministrul francez de interne, Bernard Cazeneuve, a declarat vineri că starea celor patru persoane grav rănite în urma atacului de miercuri asupra sediului de la Paris al publicației satirice Charlie Hebdo este în continuare gravă, dar viața lor nu mai este în pericol, iar ceilalți șapte răniți au fost deja externați, relatează cotidianul Le Monde.

09 ian. 2015, 10:44
ATENTAT la PARIS. Viaţa celor patru răniţi grav în atacul de la Charlie Hebdo nu mai este în pericol

În acest timp, în sediul unei tipografii din localitatea Seine-et-Marne, situată nu departe de aeroportul Roissy-Charles de Gaulle, se desfășoară o luare de ostatici, iar poliția franceză a anunțat că are aproape certitudinea că autorii acesteia sunt frații Kouachi, cei doi teroriști bănuiți că au comis atacul asupra sediului Charlie Hebdo.

ATENTAT la PARIS. Replici HALUCINANTE între POLIŢISTUL musulman şi TERORISTUL care l-a ucis VIDEO

Ministrul Cazeneuve a confirmat că o operațiune este în curs, dar numărul ostaticilor este necunoscut. Potrivit martorilor, localitatea Seine-et-Marne este în prezent încercuită de forțele de ordine, iar populației i s-a cerut să nu iasă pe străzi.

Anterior s-a înregistrat un schimb de focuri în timpul ce poliția urmărea doi indivizi, presupușii autori ai atacului asupra săptămânalului satiric, aceștia fiind recunoscuți de o femeie căreia i-au confiscat un autoturism Peugeot.

ATENTAT TERORIST PARIS: Prima FOTOGRAFIE făcută în sediul „Charlie Hebdo” după producerea atacului sângeros