Vica Blochina, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: I-am zis să stea să îmi fac bagajul şi să plecăm împreună

Vica Blochina și Răzvan Ciobanu erau prieteni și petreceau destul timp împreună, ori de câte ori aveau ocazia. Fosta prezentatoare tv a povestit că a fost foarte aproape de fi cu Răzvan în mașină, pentru că vorbiseră să se întoarcă împreună de la mare la București.

RomaniaTV.net
30 apr. 2019, 16:23
Vica Blochina, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: I-am zis să stea să îmi fac bagajul şi să plecăm împreună

„Eu ma fost la mare, am plecat la mare sambata. I-am lasat lui Razvan cheile de la masina mea, el nu s-a gandit sa vina la mare, nu mi-a spus ca vine. Duminica de dimineata, in ziua accidentului, el m-a sunat si mi-a spus ca a ajuns la mare si ca nu vrea sa stea, ca nu ii place deloc acolo. Eu m-am bucurat foarte tare pentru ca si eu voiam sa plec. I-am zis, Razvan stai sa imi fac bagajul si sa plecam impreuna. Mi-a zis ok, stai sa vad la cat plecam, sa vad ce fac cu masina. Am intrebat cu cine a venit şi mi-a spus ca a venit cu niste prieteni. Eu m-am pregatit sa plec spre casa cu el. Trebuia sa ne intoarcem la Bucuresti impreuna.

El nu mi-a raspuns la telefon la 1 la pranz. Eu il tot sunam. El era foarte nervos pentru ca nu ii gasea pe baietii aia cu care a venit el la mare si ca nu gasea masina sa ne intoarcem. I-am zis ok, suna-ma. Daca ma suna pana la 6 seara eu plecam cu el cu masina. Eu am asteptat pana la 7 seara in camera de hotel. Razvan nu m-a sunat si nu a venit. Atunci eu l-am sunat pe prietenul meu si i-am spus sa vina dupa mine.

M-a intrebat unde sunt, la clubul respectiv. Razvan nu a mai sunat. Cand am ajuns la club, la 8 m-a sunat Razvan si m-a intrebat el cu cine pleaca. M-a rugat frumos sa il sun inapoi. Eu initial nu am auzit telefonul. I-am trimis un mesaj sa vina maine cu mine acasa. De aici eu nu mai stiu ce s-a intamplat”, a declarat Vica Blochina.

Citeşte şI: Legiştii au stabilit cum a murit Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă era drogat în momentul accidentului. Când va fi înmormântat

Răzvan Ciobanu nu era isteric sau foarte nervos

„Razvan niciodata nu era isteric sau foarte nervos. El si cand era suparat vorbea. Mi-a spus ca nu o gasesc pe aia cu care am venit cu masina. Nu gasesc transport, trebuie sa rezolv cu transportul. Eu nu stiu cu cine a venit. Nu eram amica, eram cea mai buna prietena. El pentru mine era ca un frate, familia mea.

Eu sincer nu cred ca mai era cu cineva. Eu cunoscandu-l poarte bine, el probabil, din anturajul respectiv cu cine a fost si de la cine a luat masina respectiva s-a dus la oamenii aia, el a venit la mare motivand ca va fi soferul lor pentru ca el nu bea alcool deloc.

Eu voiam sa va spun motivatie pentru care a venit cu masina aia la mare. Cred ca el la un moment dat nu s-a simtit bine la club si a vrut sa plece. Cred ca s-a dus la prietenul respectiv si i-a spus uite eu nu am consumat alcool, el era un mic imbarligator, te convingea imediat. Probabil i-a spus prietenului sa ii dea masina ca te iau eu.

Va rog frumos, cat de drogat, prea mult bateti moneda pe asta. Totusi a murit, gata. Nu vreau sa ma gandeasc ca cineva l-a scos din masina. Gandesc mai practic. Cred ca el ori a adormit la volan, ori i s-a oprit inima. Cred ca asta a fost. Nu cred ca a fost cineva cu el in masina. Este iesit din comun ce se vorbeste. Razvan era un prieten bun, un baiat inteligent. El era asumat. De ce acum dupa ce a murit, el nu s-a ascuns niciodata, de ce vorbim urat. Gata, s-a dus. Se stia totul. El a povestiti despre problemele lui cele financiare, cele cu stupefiantelor. E simplu, el era geniu creator. El nu era bine organizat. Nu stia sa isi gestioneze finantele si afacerile. Cheltuia mai mult decat îşi permitea”.