Vica Blochina, într-o poziţie de infarct. Fanii nu s-au putut abţine: „Nea Piţi, uită-te aici, frate!”

Vica Blochina este preocupată constant de aspectul său fizic, drept pentru care face eforturi pentru a se întreţine. Pe lângă vizitele la cabinetul medicului estetician şi saloanele de înfrumuseţare, blondina merge la clase de pilates.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 07:09

Recent, a postat o imagine pe reţelele de socializare, în care are o poziţie de infarct, în timpul orei de sport. Ipostaza în care s-a afișat blonda a stârnit numeroase reacții în mediul virtual.

„Nea Piți, uită-te aici, frate! Awwww Vicoooo… Le-am văzut pe toate, doar crăcitura asta mai lipsea/ Wow, super poziția, sunt câteva dintre mesajele primite de la fani.

Citește și: Vica Blochina, dezvăluire-bombă. MOTIVUL ULUITOR pentru care nu s-a căsătorit cu Victor Piţurcă

Vica Blochina, dezamăgită după relaţia de 16 ani cu Victor Piţurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație care a durat timp de 16 ani, iar fostul antrenor al naționalei României era căsătorit. Cei doi au împreună un fiu, Edan, care acum, petrece majoritatea timpului alături de tatăl său.

Blondina este mândră de băiatul ei, însă a mărturisit că regretă faptul că a fost amantă, iar acest lucru îi dăunează și acum. Vica și Piți au o relație civilizată de dragul fiului lor.

„Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost, a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil.

Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau., a declarat Vica la Acces Direct.

Citește și: Cătălin Botezatu, prins în tandreţuri cu Vica Blochina. Imaginile fierbinţi au scăpat pe internet FOTO