Victimele accidentului din Pasajul Lujerului, internate la trei spitale din Capitală

86 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după accidentul produs joi dimineaţă în Pasajul Lujerului, informează România TV. Şapte răniţi au fost internaţi în spital.

RomaniaTV.net
10 mai 2012, 06:30
Victimele accidentului din Pasajul Lujerului, internate la trei spitale din Capitală

Pasagerii răniţi în accidentul produs joi dimineaţă în Pasajul Lujerului au fost transportate la patru spitale bucureştene pentru îngrijiri medicale.

La Spitalul Floreasca s-au prezentat 30 de persoane, venite la spital cu ambulanţa sau singure. Dintre acestea, patru au rămas internate.

Dintre cei rămaşi în spital, doi au fost internaţi în clinica de ortopedie, cu fracturi la gambă, unul în clinica de chirurgie plastică, cu o plagă la scalp, iar a patra victimă este în clinica de neochirurgie, cu un traumatism cranio-cerebral de nivel II„, a precizat dr. Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti şi purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca.

La Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au ajuns 41 de persoane, dintre care două, un bărbat şi o femeie, au fost internate la ortopedie.

La UPU a Spitalului Universitar Elias s-au prezentat, în urma accidentului de la Lujerului, 14 persoane, dintre care una a rămas internată în clinica de ortopedie.

O altă victimă, o fetiţă de opt ani, fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, dar nu a necesitat internare.

Accidentul s-a produs joi dimineaţă, în Pasajul Lujerului din Capitală, după ce un tramvai al liniei 41 s-a defectat în pasaj, iar un altul care circula în spate nu a putut frâna la timp şi s-a produs impactul, ulterior fiind implicate alte două tramvaie care circulau în spate. Accidentul a avut loc pe sensul dintre Ghencea spre Piaţa Presei Libere.