Victimele caniculei: un bărbat mort pe câmp şi trei tineri înecaţi VIDEO

Temperaturile extreme au făcut victime în weekend. Un bărbat din Vaslui şi-a găsit sfârşitul în mod tragic. Obosit, după o zi caniculară, omul a pornit cu căruţa pe câmp şi nu s-a mai întors acasă. După câteva ore de căutări, rudele l-au găsit prăbuşit, în iarbă. De asemenea, doi adolescenți s-au înecat la Călărași, pe brațul Borcea. De aceeași moarte a avut parte și un tânăr din Iași.

10 aug. 2015, 05:46
Victimele caniculei: un bărbat mort pe câmp şi trei tineri înecaţi VIDEO

Vasluianul în vârstă de 58 de ani, era crescător de animale. Ieri a muncit toată ziua, fără să țină cont de oboseală și de cele 35 de grade de afară. A plecat la câmp și nu s-a mai întors.

Citeşte şi: Cel mai negru weekend de pe litoral. Încă un tânăr a murit înecat la Constanţa

La Călărași, doi adolescenţi care plecaseră să se răcorească în Dunăre s-au înecat. Unul avea 14, celălalt 18 ani. Trupul unuia dintre băieți a fost recuperat de pompierii de la ISU, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Și la Iași, un tânăr de 33 de ani din localitatea Jijia s-a înecat. Ca să scape de arşiţă, bărbatul a plecat la scăldat împreună cu doi prieteni. A sărit în apa adâncă de peste doi metri, dar, după ce a ieşit de două ori la suprafaţă, nu a mai fost văzut.

Citeşte şi: Şi-a dat viaţa pentru a-şi salva prietena. O adolescentă de 16 ani a murit înecată VIDEO

Tânărul a fost recuperat din apă de un localnic şi resuscitat de medici mai bine de jumătate de oră, însă în zadar.