Victor Ciutacu: „A anunţat Dănuţa Budeanu că FCSB e Steaua. Gata, bă, s-a închis la non-stop”

Dana Budeanu a şocat spaţiul public în urmă cu o săptămână când a intrat într-o polemică pe teme fotbalistico-mondene cu Emil Grădinescu. Victor Ciutacu a dezvăluit miercuri seară de ce este Dana Budeanu microbistă înfocată.

18 mai 2023, 16:50
Victor Ciutacu: „A anunţat Dănuţa Budeanu că FCSB e Steaua. Gata, bă, s-a închis la non-stop”

„A anunțat Dănuța Budeanu la mine că FCSB e Steaua. Gata, bă, s-a închis la nonstop. Noapte bună, România”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

FCSB, echipă finanţată de Gigi Becali, activează în Superligă, iar Steaua, aflată sub tutela MApN, se aflăîn Liga a II-a, între cele doup entităţi existând mai multe procese pentru siglă, palmares etc. Ultimul anunț făcut de Florin Talpan, oficialul lui CSA Steaua, despre FCSB, îi dă fiori lui Gigi Becali. Juristul clubului din Bd. Ghencea este convins că vicecampioana României va fi ștearsă de pe harta fotbalului în curând deoarece patronul formației din Superliga va fi obligat să achite daune în valoare de 37 de milioane de euro, așa cum a stabilit instanța. Decizia nu este, încă, definitivă, dar conducătorul „militarilor” este convins că acest proces nu va putea avea alt deznodământ.

Nu ne face domnul Burleanu ordine în casă. Ce ar zice Gigi Becali dacă ne-am asocia acum cu o altă entitate? Nu există așa ceva! De ce să dăm munca noastră la un privat? Nu e niciun comunism! Brandul ăsta a fost evaluat la o anumită sumă, cine vrea să vină, să arate că are bani și ne asociem. Dar, văd că nu au și vor să se asocieze cu Steaua.

Gigi Becali e într-o mare primejdie, el știe foarte bine. Instanța a spus că trebuie să plătească pe 10 ani, o să vedem echipa asta pe care toată lumea o laudă va avea soarta Unirii Urziceni. O să vedeți! El trebuie să dea banii ăștia (n.r.- 37 de milioane de euro), nu scapă. Lucrul ăsta nu va veni peste mult timp. Procesul e momentan suspendat, dar s-au finalizat multe dosare și urmează în scurt timp”, a declarat Florin Talpan, la Digi Sport.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis la 15 martie 2023 să trimită dosarul privind palmaresul dintre CSA Steaua și FCSB la Curtea de Apel București pentru a fi judecat din nou, după ce avocații FCSB au venit cu mai multe dovezi prin care au explicat că echipa din Liga 1 este continuatoarea din punct de vedere sportiv al echipei istorice.

Grădinescu, pe contraatac: Mă gândesc că se uită copii şi când Dana Budeanu le întreabă pe vegane: „Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?”

Dana Budeanu a surprins săptămâna trecută după ce a intrat într-o polemică pe teme microbistice cu Emil Grădinescu. În direct la emsiunea moderată de Victor Ciutacu la România TV, vedeta a dezvăluit culisele acestei pasiuni.

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu nu este de acord cu greva profesorilor: „Asta cu sindicatele şi cai verzi pe pereţi e ordin de la Cotroceni, pentru că se face rotativa”

Dana Budeanu a dezvăluit lui Victor Ciutacu că ţine cu FCSB şi are două fete pasionate de fotbal

Designerul Dana Budeanu a dezvăluit, la emsiunea moderată de Victor Ciutacu, că cele două fete ale sale sunt pasionate de fotbal și a spus și care este echipa lor preferată, dar și ce club susține ea însăși.

”Eu sunt microbistă în sensul că mă uit la meciurile principale, mă uit dacă este un meci mare. Eu având frate și tată, vă dați seama, la noi în casă erau vremurile alea în care te uitai. Eu îmi amintesc și când a câștigat Steaua Cupa Campionilor Europeni. Ca orice român am crescut așa, da sunt microbistă, dar nu mă uit la toate meciurile.

Când aveau vreo 7 ani așa au început să intre în jocul băieților de la școală și pe la 8 ani s-a întețit situația.

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu, furioasă pe cei ce-l atacă pe Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent: ”Acești neterminați au sărit pentru că mesajul său a fost unul ortodox”

Fetitele mele nu sunt microbiste, sunt cunoscatoare, pot sa le duc in orice redactie sportiva. Ele știu toate campionatele, toți antrenorii, toți jucătorii, tot ce s-a întâmplat în fotbal din ultimii 20 de ani. La noi dacă e meci e nenorocire. Se uită fiecare separat, pe un etaj. Se îmbracă din cap până în picioare. Am fost pe toate stadioanele, aici, în afară. Eu tin cu Steaua lui Gigi Becali, cu Steaua țin de când eram mică. Fetele țin cu PSG”, a spus designerul Dana Budeanu în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu la România TV, precizând că una dintre ele este fan Messi, alta fan Mbappe.

Dana Budeanu i-a pus la punct pe comentatorii Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu. „Opriți microfoanele când vorbiți despre așa ceva!”