Victor Ciutacu, despre cazul Ringier: „Nu va mai iluzionaţi, papagalilor. Vă umflaţi degeaba. Oricine e înlocuibil, pâna şi eu”

Marți, 3 octombrie 2023, ziarul Gazeta Sporturilor a rămas fără redactor-șef prin îndepărtarea lui Cătălin Țepelin, cel care ocupa de 5 ani această poziție și lucra în echipa GSP de 20 de ani. A urmat un întreg scandal, cu atacuri din ambele tabere, iar deznodământul este greu de anticipat. Victor Ciutacu le aminteşte un adevăr irefutabil.

05 oct. 2023, 22:34
Victor Ciutacu, despre cazul Ringier: „Nu va mai iluzionaţi, papagalilor. Vă umflaţi degeaba. Oricine e înlocuibil, pâna şi eu”

Victor Ciutacu a comentat din nou pe Facebook scamcandalul din trustul Ringier. „Iar a inceput negarea realitatii. Cica “nimeni nu e de neinlocuit” nu (mai) e valabil. Ca “omul sfinteste locul”. Si ca se naruieste cosmelia fara unii. Hai sa va dau doua exemple care ma privesc personal, din perioada Antena 3, ca de la Romania TV n-am apucat inca sa plec pana acum.
– Pleaca “adevaratele vedete” ale postului, la Londra sau prin America, sa ia niste premii la un festival. Ramanem in locul lor eu si o mana de mai putin vedete. Audientele facute de inlocuitori in cele cateva zile, minim egale cu cele ale plecatilor, ca sa nu fiu arogant
– Ajung si eu “adevarata vedeta”.

Ciutacu îl demolează pe Tolontan după ce Cătălin Țepelin, locotenentul său, a fost dat afară de la GSP! „După Mihnea Vasiliu, l-ai dat pe gheață și pe asta! Asta de bine ce v-a ieșit auditul” UPDATE

Produceam a treia audienta din piata, cu interviuri destepte, nu cu harmalaie. Ma hotarasc sa plec. Anunt si o fac brusc. Sedinta de criza: ce bagam in loc, ca pierdem bani. Fara o solutie imediata (rapiditatea nu e cea mai mare calitate a Intact), decid sa bage provizoriu o colega pe post. Dat fiind ca eu o sprijinisem (chiar era buna), ma suna si ma intreaba de naiba sa faca. Shaorma cu de toate, cheama trei neghiobi de la partide si incaiera-i pe subiectele la zi, nu cauta abordari savante. Vreo trei-patru luni, cat a durat provizoratul fetei, v-am zis ca nu-s iuti, a facut cam aceleasi audiente pe care le faceam si eu. Intre timp, a ajuns si ea in trupa de “adevarate vedete” si da like-uri la postari rezist cu “jegul de Ciutacu”, dar nu asta e subiectul zilei.
In concluzie, nu va mai iluzionati, papagalilor. Va umflati degeaba. Oricine e inlocuibil, pana si eu”, conchide Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu îl demolează pe CTP: „Fostul crucişător a ajuns mai rău decât Ghinion Iliescu, unde pune mana se alege prafu’”