Victor Ciutacu, verdict dur după înmormântarea lui Mihai Șora: „O biată marionetă ținută-n geam de nevastă”

Victor Ciutacu a reacționat virulent în social media, după slujba de înmormântare a lui Mihai Șora. Jurnalistul România TV a oferit un comentariu în stilul caracteristic după ce fiul filozofului a lansat acuzații grave la adresa văduvei lui Șora. 

28 feb. 2023, 19:58
Victor Ciutacu, verdict dur după înmormântarea lui Mihai Șora: „O biată marionetă ținută-n geam de nevastă”

În ultimele zile, relația dintre Mihai Șora și soția Luiza Palanciuc, o femeie născută cu 56 de ani mai târziu decât filozoful, a fost prezentată de fanii intelectualului drept o frumoasă poveste de dragoste. În opinia lui Victor Ciutacu, acesta e doar un scenariu fantezist, „o vrăjeală progresistă cu iz de telenovelă”.

„Ce ocazie planetară au ratat grandios #Reziștii să se rebranduiască! Îngropăciunea bătrânului patriarh stalinist putea fi un mare hit politic. Venea puhoiul de tefeliști, curgeau actorii-protestatari, aduceau și girafa de la Antipa, băga eMag prețurile-n bernă. Mă rog, dacă tot plătesc o grămadă de neghiobi degeaba, cu un pic de efort și relativă creativitate, scoteau un eveniment BTL care-i arăta drept adevărații oameni noi în politică.

Și, când colo, fiindcă Securitatea a nouă nu-i halește și i-a pus la index, s-a pus lacăt la logistică, multinaționalele au ținut angajații la program, a bătut vântul prin biserică și, capac la toate, a dat și fiul lui Șora drumul la brațe și a dezvăluit, la căpătâiul centenarului, butaforia al cărei actor fără voie a fost eseistul glossy.

O bietă marionetă ținută-n geam de o nevastă rapace și infinit mai creativă decât toți proștii care au pus botul la vrăjeala progresistă cu iz de telenovelă…”, a notat Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Fiul lui Mihai Șora, acuzații grave la adresa văduvei filozofului

 

Miercuri, 28 februarie, fiul celebrului filozof s-a plâns că timp de un deceniu, accesul la tatăl său a fost blocat în mod „sistematic”. Astfel, bărbatul stabilit în Germania a lăsat de înțeles că soția lui Mihai Șora s-a poziționat precum un zid în relația tată-fiu – vezi AICI declarațiile.

După decesul filozofului, soția sa a postat un mesaj extrem de emoționant – vezi AICI mesajul.