Victor Ciutacu îl dă în judecată pe Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6. „Îşi va începe mandatul cu un proces inconfortabil”

Jurnalistul Victor Ciutacu l-a dat în judecată pe Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6. Prezentatorul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV îşi anunţase intenţia a-l acţiona în instanţă pe Ciucu încă de pe data de 23 septembrie, când liberalul l-a jignit printr-un mesaj publicat pe Facebook.

RomaniaTV.net
08 oct. 2020, 12:20
Victor Ciutacu îl dă în judecată pe Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6. „Îşi va începe mandatul cu un proces inconfortabil”

„Am prostul obicei să mă ţin de cuvânt. Mai ales când mă iau cu politrucii. Fiindcă au impresia că toţi sunt ca ei. Uite că nu. Domnu’ Ciucu îşi va începe mandatul de primar cu un proces inconfortabil, fie şi din punct de vedere al imaginii, deşi nici banii lui nu mă încurca. Merg pe piaţă, nu sunt pătraţi. Am convingerea că se ocupă Oana să doară”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Scandalul a izbucnit, după ce România TV a difuzat pe 23 septembrie informaţii privind o presupusă implicare a unor interlopi în campania electorală a lui Ciucu.

La acea vreme, Ciucu, în calitate de candidat PNL la Primăria Sectorului 6, l-a jignit pe Ciutacu.

„Așa arată jegul! Un interlop (?) de care nu am auzit în viața mea mă „susține” pe mine. L-au inventat, l-au scos de undeva, nu știu, și l-au învățat să spună o poezie. Un mare jeg acest „ziarist”!!! Ciutacu reprezintă ce este mai oribil in „presa” românească. Butaforie de la un cap la altul. Invitat de Ciutacu la „breakingnews”. Eu nu îmi imaginam că există o asemenea mizerie în acea televiziune și in politică”, a reacţionat Ciucu.

După ce a fost jignit, Ciutacu a răspuns tot printr-un mesaj pe Facebook. „Penultima persoană care m-a făcut jeg a plătit. O va face şi ultima. Altfel, succes în colaborarea cu Capone şi Migdală”.

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6: „E agitaţie mare în primărie pentru a se plăti rapid lucrările scumpe”