Victor Ciutacu, reacţie spumoasă după ce RO Vaccinare şi-a atribuit meritele pentru performanţa lui David Popovici. „Am făcut trei doze. Când câştig Maratonul de la Tokyo?”

Victor Ciutacu, prezentatorul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV, a ironizat modul în care administratorii paginii "Ro Vaccinare" au asociat performanţa lui David Popovici care a devenit dublu campion mondial la înot cu faptul că sportivul s-a vaccinat împotriva COVID-19.

22 iun. 2022, 21:58
Victor Ciutacu, reacţie spumoasă după ce RO Vaccinare şi-a atribuit meritele pentru performanţa lui David Popovici. „Am făcut trei doze. Când câştig Maratonul de la Tokyo?”

Victor Ciutacu a reacţionat după ce administratorii paginii de Facebook „Ro Vaccinare” au precizat că David Popovici „a avut încredere în medicină, a ales să se vaccineze și nu a avut absolut nicio problemă de la vaccin”.

„Bravo! David, ne mândrim cu tine!
Dacă vă spunem că David a avut încredere în medicină, a ales să se vaccineze și nu a avut absolut nicio problemă de la vaccin, primim comentarii negative?

Da, campionul nostru s-a vaccinat împotriva COVID-19. Mulțumită vaccinului a rămas sănătos într-o perioadă dificilă, a putut să se antreneze normal și a putut să facă performanță.
Performanțele obținute sunt datorate miilor de ore de antrenament, talentului, disciplinei sportive și spiritului său de învingător.

Felicitări, David! Felicitări, campionule! Sincere mulțumiri și aprecieri părinților!”, este mesajul publicat pe pagina de „Ro Vaccinare” care a acumulat sute de comentarii în două ore.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, după ce TVR a transmis evoluţia lui David Popovici: „Haştagienii au urlat degeaba. Doar 60.000 de oameni din toată țara s-au uitat la televizorul în culori”

Victor Ciutacu s-a numărat printre internauţii care au comentat sarcastic mesajul publicat de „Ro Vaccinare.”

„Eu am făcut trei doze și m-am îngrășat ca porcul. Când câștig Maratonul de la Tokyo?”, a fost întrebarea lansată de moderatorul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV.

Citeşte şi: Victor Ciutacu îi ironizează pe „apostolii pandemiei”: „Principalul lor beteşug comun e de natură psihică”

Răspunsul administratorilor „Ro Vaccinare”, pagina prin care au fost transmise mesaje pentru încurajarea campaniei de imunizare în timpul pandemiei, nu a întârziat să apară.

„Victor Ciutacu Când o să zburați…”, au răspuns cei de la „Ro Vaccinare”.

David Popovici a confirmat miercuri performanţa din semifinalele probei de 100 metri liber, devenind noul campion mondial al probei. Noul star al înotului mondial a adus României singurele două medalii de la CM de la Budapesta, ambele de aur. Totodată, el a devenit primul înotător, după 1973, care se impune atât la 100, cât şi la 200 metri, la o ediţie a Mondialelor.

Citeşte şi: EXCLUSIV Victor Ciutacu îl face praf pe Raed Arafat cu privire la achiziţiile din pandemie: „E vorba de milioane de euro! Nu trebuie să ştim şi noi ce s-a întâmplat cu banii? Că n-a venit domnul Arafat cu ei de acasă” VIDEO