Victor Ciutacu, un nou atac la CTP: Asta ar fi trebuit să fie o postare în care-mi plâng de milă, doar că nu mă pricep. Probabil n-am talent, de-asta s-or uita la mine numai „ratați care se nutresc cu bârfe şi scandal”

Victor Ciutacu îi serveşte o nouă replică gazetarului Cristian Tudor Popescu după ce acesta a afirmat că nu este de acord cu închiderea postului România TV pentru că şi „ființele aflate la limita de jos a umanului, rataţii care se nutresc cu bârfe și scandal" trebuie să aibă televiziunea lor.

23 apr. 2023, 21:50
Victor Ciutacu, un nou atac la CTP: Asta ar fi trebuit să fie o postare în care-mi plâng de milă, doar că nu mă pricep. Probabil n-am talent, de-asta s-or uita la mine numai „ratați care se nutresc cu bârfe şi scandal”

Victor Ciutacu se întreabă retoric dacă, având în vedere afirmaţia lui Cristian Tudor Popescu, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării se va sesiza, aşa cum s-a întâmplat în cazul său, după afirmaţia făcută în emisiunea Punctul culminant, potrivit căreia „oamenii ăia tulburaţi psihic produceau materiale de presă„.

Victor Ciutacu, un nou atac la CTP: „N-am talent, de-asta s-or uita la mine numai

Fiindcă tot e moda momentului, m-am gândit să scriu și eu o postare în care să-mi plâng de milă. Iar voi, în comentarii, să fiți empatici și participativi, să-mi oferiți un umăr pe care să plâng în hohote, să-mi dați 100 de lei fără dobândă până la leafă, să-mi înjurați patronatul că mă exploatează cu cruzime. În fine, ceva general lacrimogen, să sară cămașa pe vrăjmași că au zis nasoale despre mine.

Citeste si Victor Ciutacu îi dă replica lui CTP după ce gazetarul a spus că nu este de acord cu închiderea România TV, pentru că şi „rataţii” trebuie să aibă la ce să se uite: „CTP mi-a fost şef de bordel la Adevărul. Ba nu, peşte”

Problema e că nu mă pricep la asta. Cred că n-am talent. Abia acum, la etatea asta respectabilă, am realizat. D-asta s-or uita la mine numai „ratați care se nutresc cu bârfe și scandal” (chiar, s-o autosesiza CNCD pentru discriminare?), vorba lu’ Crucișătorul presei românești, actual editorialist de succes pe spinoasa temă a tenisului de câmp. Adică inclusiv voi, ăia din listă care încă n-ați aruncat televizoarele la coșul de gunoi și vă uitați – oroare! – la Romania TV.

P.S. Nu mă pricep și pace! Plângeți-mi voi de milă cum știți mai bine. Sigur trebuie să vă inspire compasiune ceva„, scrie jurnalistul România TV pe Facebook.

Reamintim că jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris, într-o postare pe Facebook, că nu poate cere închiderea unui post TV care are un public numeros, public care, după cum susţine cu condescendenţă gazetarul, ar fi format din: „ființe aflate la limita de jos a umanului, indivizi lacomi, îndrăgostiți de minciună, șpăgari, ignoranți și proști de șmecheri, românoși, ortodocsoși, conspiraționiști, antioccidentaliști, putiniști, votanți aur și șoșoacă, ratați care se nutresc cu bârfe și scandal, bucuroși de răul altuia„.

Citeste si Dezvăluiri! Cătălin Tolontan, investigat de departamentul de Corporate Affairs al Ringier Elveţia pentru implicarea în sinuciderea Iuliei Marin

În încheierea postării sale, gazetarul spune că înţelege faptul că jurnaliştii România TV au nevoie de un loc de muncă la fel cum înţelege şi nevoia de legalizare a bordelurilor. CTP conchide în aceeaşi manieră condescendentă că democraţia înseamnă „să înveți să trăiești în aceeași țară cu cei pe care îi detești”.