Victor Piţurcă îi sfidează pe Iordănescu şi Mircea Sandu. Ultimul său gest îi enervează la culme pe microbişti

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că directorul tehnic al Federaţiei, Anghel Iordănescu, a încercat să îl contacteze pe Victor Piţurcă pentru a discuta cu el o ofertă de meciuri amicale, însă selecţionerul nu i-a răspuns la telefon.

09 ian. 2014, 20:36
Victor Piţurcă îi sfidează pe Iordănescu şi Mircea Sandu. Ultimul său gest îi enervează la culme pe microbişti

Acum zece zile, Gică Popescu m-a sunat şi-a zis că un agent ne propune pentru luna mai două jocuri în America de Sud. L-am informat pe Puiu Iordănescu şi l-am rugat să-l anunţe şi pe Victor Piţurcă. Din păcate, acesta nu i-a răspuns lui Iordănescu.

Citeşte şi Piţurcă nu-l acceptă şef pe Iordănescu: „Nu are ce căuta în biroul meu”

Deocamdată nu s-a semnat nimic, nu s-a perfectat nimic. Este genul de acţiune la care trebuie verificate multe legate de calendarul competiţional, plus că trebuie vorbit cu jucătorii, deoarece este timpul lor de vacanţă.

Sper să nu se repete situaţia paradoxală din 2011, când la meciurile cu Paraguay şi Brazilia am avut fotbalişti care n-au vrut să meargă. Consider că fotbaliştii care refuză să ia parte la asemenea acţiuni nu mai au ce să caute vreodată la prima reprezentativă! Nu se va lua însă o decizie fără punctul de vedere al lui Piţurcă. Iordănescu a luat legătura cu Florin Marin şi l-a rugat să-i transmită lui Piţi să-i răspundă la telefon, deoarece este nevoie ca ei să comunice. Până pe 20-22 ianuarie trebuie să dăm un răspuns. Mi se pare anormal ca Piţurcă să nu-i răspundă lui Iordănescu, dar poate nu-i ştie numărul de telefon„, a declarat joi seara, la Digi Sport, preşedintele FRF, Mircea Sandu, conform digisport.ro.

Citeşte şi Victor Piţurcă, primul conflict cu Anghel Iordănescu, directorul FRF

Mircea Sandu a menţionat că este posibil ca în 20 sau 21 ianuarie să aibă o discuţie cu Victor Piţurcă. „Sunt plecat din ţară până pe 16, poate pe 20-21 ianuarie am să-l convoc pe selecţioner să stăm de vorbă. Eu concluziile le-am tras singur. Nu m-a satisfăcut jocul echipei. Calificarea la baraj nu e o performanţă, performanţă era dacă ne calificam în Brazilia. Dacă Piţurcă nu va fi de acord cu turneul în America de Sud, acesta nu se va face! Dacă va fi, atunci vom accepta. Iar dacă nu va avea niciun punct de vedere şi va refuza să colaboreze, atunci îl voi delega pe Puiu Iordănescu să analizeze şi să ia o decizie!„, a adăugat preşedintele FRF.

Citeşte şi Piţurcă iese din front. Vezi cum a reacţionat când a aflat că generalul Iordănescu îi va fi şef