Victor Pițurcă l-a sunat pe Dumitru Dragomir înainte să ajungă la DNA. „Asta mi-a zis că a făcut!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că a vorbit cu Victor Pițurcă duminică seară, înainte ca fostul selecționer să fie audiat şi, mai apoi, reținut de DNA.

30 ian. 2023, 21:07
Victor Pițurcă l-a sunat pe Dumitru Dragomir înainte să ajungă la DNA. „Asta mi-a zis că a făcut!”
Victor Pițurcă l-a sunat pe Dumitru Dragomir înainte să ajungă la DNA. "Asta mi-a zis că a făcut!"

Victor Pițurcă l-a sunat pe Dumitru Dragomir înainte să ajungă la DNA. Antrenorul e acuzat de cumpărare de influență în Dosarul „Măşti pentru MApN”, în sesnul în care ar fi oferit o mită de 50.000 de lei pentru ca afacerea să se facă prin intermediul firmei fiului său, Alex Piţurcă. Victor Pițurcă va fi adus în fața judecătorilor marți dimineață, iar procurorii DNA vor cere arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Cristina Ich, prima reacţie despre scandalul Piţurcă-DNA. „Mă întorc în ţară!”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a fost sunat de Victor Pițurcă înainte ca acesta să meargă la DNA, iar fostul selecţioner al României părea să nu aibă emoţii. „M-a sunat duminică seară şi mi-a spus că a pus şi el bani la unul care a cumpărat măşti. Şi a fost chemat la DNA: „Bă, eu am pus bani, nu ştiu ce s-a întâmplat, mă cheamă mâine la DNA!”. Asta mi-a zis. Poţi să greşeşti. Nu era speriat deloc. Mi-a dat telefon: „Bă, mă duc la DNA mâine. Nu am făcut nimic. Am pus şi eu bani, ca să cumpere măşti. Eu ştiu ce-o fi făcut ăla?”. Părerea mea este că nu poată să îl reţină pentru aşa ceva. Are vreo societate că a înşelat pe cineva? Nu se aştepta să îl reţină. Este un şoc”, a declarat Dumitru Dragomir, citat de Fanatik.

Citeşte şi: Alex Piţurcă, convocat la DNA! Fiul fostului selecţioner ar fi plecat din România