Victor Pițurcă, replică dură pentru Cornel Dinu. „Eu câștig în 20 de zile cât câștigă el în 5 ani!”

Victor Piţurcă, fostul antrenor al echipei naționalei, i-a dat replica lui Cornel Dinu după ce acesta l-a atacat virulent pe seama comentariilor făcute în perioada EURO 2020.

28 sept. 2021, 21:36
Victor Pițurcă, replică dură pentru Cornel Dinu. „Eu câștig în 20 de zile cât câștigă el în 5 ani!”

Victor Pițurcă, replică dură pentru Cornel Dinu. Victor Pițurcă a fost unul dintre analiștii PRO TV în timpul turneului final, iar prestația acestuia de la TV l-a enervat la culme pe Cornel Dinu. „Nu pot sa il comentez pe Piturca, pentru ca a fost jucator de fotbal, dar cum comenteaza, ce comenteaza mi se pare infiorator. Nu ma bag in exprimare, ca fiecare a facut carte cat a putut, cum a putut, cum a vrut si asa mai departe, desi e dramatic”, a spus Cornel Dinu despre Pițurcă în vară.

Victor Pițurcă, replică dură pentru Cornel Dinu

Acum a venit dreptul la replică al fostului antrenor de la Universitatea Craiova și Steaua. „Am înțeles că ar fi zis Dinu ceva, dar nu știu ce. E normal. Dacă eu câștig în 20 de zile cât câștigă Dinu în 5 ani, cât stă la… e normal să aibă reacția asta. Sigur că el este cel mai inteligent. Eu toată viața am fost simplist, am spus lucrurilor pe nume și am avut de câștigat. Am spus lucrurilor pe nume corect, profesionist, profesional, la obiect. Nu stau să-mi pierd timpul. De ce mi-aș pierde timpul”, a spus Victor Pițurcă pentru ProSport.

Cornel Dinu îi face praf pe Victor Piţurcă şi Ciprian Marica. „Cum comenteaza Piţurcă mi se pare înfiorător. Marica îmi aduce aminte de papagalii din Mato Grosso”

Conform unor surse de pe piața media, Victor Piţurcă a încasat în jur de 25.000 de euro pentru o lună ca analist la PRO TV pe durata Euro 2020.