Anunţ BOMBĂ în politică: Victor Ponta ar putea candida la Primăria Capitalei

Victor Ponta intenţionează să candideze din partea Pro România la funcţia de primar general al Capitalei. Informaţia a fost dezvăluită în exclusivitate, la România TV, de sociologul Marius Pieleanu care susţine că a primit această informaţie de la o sursă de încredere.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 16:39
Anunţ BOMBĂ în politică: Victor Ponta ar putea candida la Primăria Capitalei

„O informaţie de ultimă oră în care cred e că Victor Ponta intenţionează să candideze din partea Pro România la funcţia de primar general al Capitalei. Este o informaţie de la o sursă – un foarte bun prieten. Mi s-a părut o idee bună”, a declarat Marius Pieleanu, în direct, la România TV.

Reacţia lui Victor Ponta după ce Pro România a înregistrat cea mai mare creştere în sondaje în timpul pandemiei

Sociologul susţine că „o candidatură a domnului Victor Ponta ar urca partidul foarte mult cel puţin în Bucureşti şi l-ar face un jucător important”.

„Ar fi o soluţie foarte bună care ar fi un exerciţiu pentru marea confruntarea care va avea loc în 2024”, a precizat Pieleanu.

Sociologul afirmă că Victor Ponta ar fi un reprezentant al centru-stângii româneşti într-o confruntare la alegerile locale cu reprezentantul centrul-dreptei româneşti – Nicuşor Dan.

Victor Ponta vrea să candideze la alegerile prezidenţiale în 2024. „Vreau să fiu într-o alianţă de centru-stânga”