Victor Ponta, avertisment despre pericolul la care sunt expuşi românii. „Vom avea o creştere exponenţială a crimei organizate”

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a declarat, joi, la România TV, România se va confrunta cu o "creştere exponenţială a crizei organizate" din cauza lipsei de voinţă din partea politicienilor care refuză să recunoască faptul că există o "problemă gravă". 

RomaniaTV.net
23 iul. 2020, 18:26
Victor Ponta, avertisment despre pericolul la care sunt expuşi românii. „Vom avea o creştere exponenţială a crimei organizate”

În cadrul emisiuni „Punctul Culminant”, Victor Ponta a vorbit despre riscul cu care s-ar putea confrunta România odată cu întoarcerea a sute de mii de români în ţară pe fondul pandemiei de coronavirus.

„Vom avea o creştere exponenţială a crimei organizate pentru că s-au întors unii din afară, că celor de aici le e mai multă foame. Haide să îl vedem pe domnul Vela în fruntea trupelor”, a spus Victor Ponta la #romaniatv”.

Fostul premier susţine că guvernanţii nu sunt împiedicaţi nici de Opoziţie şi nici de Parlamnt să lupte împotriva crimei organizate, ci „îi împiedică voinţa politică să spună că avem o problemă gravă”.

„Cartiere din Bucureşti şi din oraşele mari sunt cartiere scăpate de sub controlul legii. Poliţiştilor le e frică să mai intre acolo.

Poliţistul face ce spune şeful. Dacă şeful îi spune: vă organizaţi să îi prindeţi pe interlopi. Dacă şeful spune: ia stai şi dă amenzi sau stai cu radarul, ăsta e ordinul şi îl execută. De la cap se înpute peştele. Vreau să văd după alegerile ăstea o să fie o schimbare”, a afirmat preşedintele Pro România.

Focuri de armă la marginea Capitalei: conflict armat între clanuri interlope la Chiajna. Intervenţie în forţă a Poliţiei