Victor Ponta: Parlamentarii Pro România vor vota la vedere pentru binele nostru al tuturor

Victor Ponta anunţă că cei 30 de deputati si senatori Pro România vor vota la vedere „pentru binele tuturor” la moțiunea de cenzură de joi. 

09 oct. 2019, 16:33
Victor Ponta: Parlamentarii Pro România vor vota la vedere pentru binele nostru al tuturor

„Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti parlamentarii / cei 30 de deputati si senatori ProRomania vor fi prezenti maine la motiunea de cenzura si vor vota la vedere pentru binele nostru al tuturor.

Doua constatari suplimentare :

1. Am crezut ca am trait cele mai dificile momente din viata mea politica inainte de motiunea de cenzura din Aprilie 2012 impotriva Guvernului PDL / sunt extrem de uimit si dezamagit sa constat ca ceea ce s-a intamplat in aceste zile – promisiunile, amenintarile, dezmatul de bani murdari si bani publici la care s-au dedat Dancila, Arsene, Fifor & Co a depasit, din pacate, uraciunea PDL si a lui Basescu .

2. As vrea ca Dan Barna si colegii de la USR sa invete din lectia din aceste zile ca este usor sa-i critici pe altii / iata ca doi depuati pusi de ei pe lista (Oana Bizgan si Adrian Dohotaru) au batut palma fara niciun scrupul cu PSD si Dancila / noi de la ProRomania aducem 30 de voturi!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Deputatul independent de Cluj Adrian Dohotaru, ales pe listele USR, a obținut promisiunea ministrului Transporturilor că va interzice accesul bărcilor cu motor pe lacurile Tarnițași a Beliș-Fântânele, surse de apă potabilă pentru clujeni. Deputatul Dohotaru și ministrul Răzvan Cuc au „parafat” înțelegerea live pe Facebook, cu o zi înainte de votul moțiunii de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă.