Victor Ponta recunoaşte: are o relaţie foarte rea cu Ludovic Orban

Victor Ponta a explicat, la Digi24, de ce are o relație personală nu tocmai bună cu Ludovic Orban. Liderul Pro România a recunoscut că relaţia este chiar „foarte rea!”. Ponta este supărat pe premierul demis pentru că în 2014 acesta a depus o plângere la ANI nu numai pe numele său, premier la acea vreme, ci și pe numele soției, Daciana Sârbu.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 21:01
Victor Ponta recunoaşte: are o relaţie foarte rea cu Ludovic Orban

Întrebat la Digi24 ce fel de relaţie are cu Ludovic Orban, Victor Ponta a caracterizat-o ca fiind „foarte rea”. Asta pentru că în urmă cu câțiva ani, când Orban era vicepreședinte PNL, a depus o plângere la ANI atât pe numele lui cât şi pe numele Dacianei Sârbu, politician la acea vreme.

„Relația personală cu Ludovic Orban? Foarte rea! Din cauza unor lucruri care nu țin de politică. E ceva vechi… Eu am considerat că politica se face între politicieni. Domnul Orban a depus o plângere penală soției mele, aiurea, cum face el lucrurile de 30 de ani”, a declarat Victor Ponta.

„Vedeți, toată lumea spune că e nevoie de oameni noi în politică. Orban cred ca e cel mai vechi în politică. E mai vechi decât Băsescu și face lucrurile vechi, așa… urât, murdar”, a continuat liderul Pro România.

„Mă rog, nu discutăm de persoana Orban. Suntem obligați, ca oameni politici, să stăm de vorbă”, a mai adăugat Ponta. 

În 2014, Ludovic Orban anunţa în faţa sediului Agenţiei Naţionale de Integritate că depune o sesizare pentru cercetarea premierului de atunci, Victor Ponta, şi a soţiei acestuia, Daciana Sârbu, pentru că cei doi nu ar fi declarat împreună şapte case pe care le-ar deţine.

„Vreau să-i dau jos masca lui Victor Ponta, care este parte la putregaiului din PSD. Victor Ponta este putred şi de bogat, dar şi de corupţie. Aproape nu există mare afacere de corupţie cu care Victor Ponta să nu aibă legătură”, declara Orban în urmă cu șase ani.

Citeşte şi: