Victor Ponta revine în politică cu Platforma PRO România: „Nu puteţi să vă faceţi că nu existăm şi că nu este nevoie de ceva altfel”

Victor Ponta îşi anunţă revenirea în politică. Fostul premier şi preşedinte al PSD îşi uneşte forţele cu deputaţii Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu şi promite o altfel de politică.

RomaniaTV.net
02 sept. 2017, 13:52
Victor Ponta revine în politică cu Platforma PRO România: „Nu puteţi să vă faceţi că nu existăm şi că nu este nevoie de ceva altfel”

„E momentul! Maine alaturi de Daniel si Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul „Pro Romania”. E momentul sa oprim criticatul si comentatul de pe margine – intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta „Mlastina” care ne conduce acum! Puteti sa ne sustineti sau sa ne injurati ! Important este ca nu puteti sa va faceti ca nu existam si ca nu este nevoie de ceva #altfel!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Maine la ora 17 , la sediul „Pro Romania” deputatii Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu vor sustine o conferinta de presa avand ca obiect lansarea unui nou proiect politic.

Victor Ponta anunţase deja că pregăteşte un nou proiect şi că nu este dispus să ajungă la niciun compromis cu Liviu Dragnea, așa cum a făcut fostul premier Sorin Grindeanu.

„Nu s-a pus problema ca din acest proiect politic să facă parte și domnul Grindeanu. După cum știți, domnia sa va avea o carieră diplomatică sau ceva de genul acesta. Nu comentez mai mult. Eu mi-am ales drumul și sunt foarte mulțumit că fac ceva de care să nu îmi fie rușine. Există compromisuri, orice politică se face cu compromisuri, dar este și o limită. Eu cu domnul Liviu Dragnea nu am ce compromisuri să fac și nu are nicio funcție cu care să mă cumpere, ceea ce mă face să mă simt foarte bine”, a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Acesta a mai spus că va continua să facă „opoziție” și să evidențieze lucrurile care nu funcționează bine.

„Dacă sunt proiecte bune, le susțin. Dacă sunt proiecte proaste, o să fac opoziție, pentru că nu există altă opoziție în afară de mine. Doar nu vă așteptați la PNL să facă opoziție. Eu o să spun care sunt lucrurile rele, cu acel fond de investiții. Dacă-l facem pentru România, îl susțin, dacă-l facem pentru prietenii domnului Dragnea din Israel sau din alte țări, sunt contra. Am văzut că se măresc salariile, dar nu se măresc de fapt și doar se trece taxa dintr-o parte în alta. Lucrurile merg prost, m-am uitat pe cifre și este prima dată, din câte știu eu, când nu se face rectificare bugetară și m-am uitat sunt 16 miliarde cheltuieli mai multe și un miliard încasări mai puține. Asta înseamnă că lucrurile merg prost. Repet, ca om independent, nu mă mai ține partidul să nu spun anumite lucruri, și pentru că nu există opoziție am să vorbesc eu”, a declarat Victor Ponta.