Victor Ponta: „Şcoala online e o bătaie de joc. Dacă aştepţi de la Orban cu Ciolacu, oricum nu te ajută cu nimic”

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a criticat în termeni duri modul în care este desfăşurată şcoala online în timpul pandemiei de coronavirus, despre care a spus că este "un fake, o bătaie de joc". De asemenea, fostul premier a afirmat că "Orban cu Ciolacu oricum nu te ajută cu nimic", iar, în lipsa unor măsuri de sprijin, "milioane de oameni își pun problema supraviețuirii în această perioadă".

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 14:17
Victor Ponta: „Şcoala online e o bătaie de joc. Dacă aştepţi de la Orban cu Ciolacu, oricum nu te ajută cu nimic”

Ponta nu a ezitat să-i critice pe Ludovic Orban şi pe Marcel Ciolacu deoarece nu au respectat regulile de distanţare, impuse pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

„Traducem fotografia într-un mod în care știm deja. Ori e foarte rău cu pandemia, ori ne cereți nouă să respectăm regulile pe care voi nu le respectați. Niciun om nu mai are încredere în autorități. Cred că oamenii spun că ne aflăm într-o criză, în care politicienii vor doar funcții, dar nu vin cu soluții.

Vreau să lucrăm la un proiect prin care să scoatem România din criză, nu doar la politică. Prin activitatea politică, aici nu vorbesc de stat în birou la whiskey, vorbesc de activitatea politică, de a te întâlni cu candidați, votanți, îi pui în pericol”, a precizat Victor Ponta, conform Gândul Live.

Citeşte şi: Validarea mandatului lui Clotilde Armand la Primăria Sectorul 1 a fost AMÂNATĂ pentru marţi 

Ponta, despre şcoala online. „Fiecare înțelege că te descurci singur”

De asemenea, liderul Pro România a criticat modul în care autorităţile gestionează şcoala online.

„Domnul Orban și domnul Ciolacu dețin puterea. Nu avem absolut nimic. Nimeni nu știe în noiembrie ce facem pe zona medicală. Mărim capacitatea de testare, decontăm toate testele? Ce facem cu spitalele? Le deschidem și pentru cei cu alte afecțiuni? Cât ținem școlile închise?

Școala online e un fake, o bătaie de joc. Fiecare înțelege că te descurci singur. Dacă aștepți de la Orban cu Ciolacu oricum nu te ajută cu nimic. Vreau să venim cu măsuri care să se aplice de la 1 ianuarie, pe zona de economie, sănătate și educație. Sunt milioane de oameni care își pun problema supraviețuirii în această perioadă”, a mai precizat Ponta, conform sursei citate.

Citeşte şi: BILANŢ coronavirus 26 octombrie. 823 de pacienţi la ATI şi 79 de morţi de COVID. Peste 2.800 de cazuri noi la 8.700 de teste

Liderul Pro România critică USR. „A început scandalul cu PNL deja”

„Deși se dorește ascunderea acestei realități, guvernul Orban e votat de USR și PSD. USR are o mare problemă, a început scandalul cu PNL deja. Și domnul Barna are dosar și alții. Dragnea e în închisoare. Faceți ceva pentru români? Sau doar o țineți așa ca să aveți funcții alături de PNL?”, a mai menţionat Victor Ponta.

Ponta: „Să spună că după vot nu se închide ţara, nu se vând toate companiile româneşti, nu cheamă FMI să impună tăieri de pensii”