Victor Slav este în doliu! Tatăl prezentatorului TV a murit subit. ”Era perfect sănătos. Nu mai sunt om”

Victor Slav trece prin momente cumplite. Tatăl prezentatorului TV a murit subit, la vârsta de 64 de ani din cauza unui infarct care a precedat o embolie pulmonară.

08 apr. 2023, 23:01
Victor Slav este în doliu! Tatăl prezentatorului TV a murit subit. ”Era perfect sănătos. Nu mai sunt om”
Victor Slav este în doliu! Tatăl prezentatorului TV a murit subit. ”Era perfect sănătos. Nu mai sunt om”

Victor Slav este în doliu! Tatăl prezentatorului TV a murit subit. Moartea timpurie a tatălui său l-a șocat pe Victor Slav, care a dezvăluit că nu era în evidența medicilor cu vreo problemă de sănătate.

Citește și Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Victor Slav la nouă ani după divorț: ”Dacă aș putea să dau timpul înapoi”

Victor Slav este în doliu! Tatăl prezentatorului TV a murit subit

Prezentatorul TV este sfâșiat de durere și nu își poate reveni nici acum la aproximativ patru luni de la moartea părintelui său cu care avea o relație extraordinară.

Recent, Victor Slav a mărturisit că din cauza tragicului eveniment care a avut loc chiar înainte de Crăciun, este o altă persoană.

„Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii o embolie pulmonară”, a declarat Victor Slav pentru CANCAN.RO.

În această perioadă nici mama lui Victor Slav nu se simte prea bine și din această cauză vedeta a fost nevoită să meargă cu ea pe la diverse spitale.

„A fost primul Crăciun fără tata, pentru că s-a întâmplat înaintea sărbătorilor, acum va fi primul și Paște fără el. De atunci, am avut probleme și cu mama, am fost pe la spitale cu ea”, a mai spus vedeta.

Chiar dacă problemele nu i-au dat pace în ultima vreme, prezentatorul TV și-a făcut planuri de Paște. Acesta a dezvăluit că sărbătorile din acest an vrea să le petreacă alături de fiica sa, Sofia, și de mama sa.

„Vreau să o vadă și mama. Vedem cum facem, mereu a petrecut de sărbători cu ambii părinți”, a mai spus Victor Slav.

Victor Slav, despre greșelile făcute în afaceri

Fostul prezentator a spus că de-a lungul vieții a luat decizii care i-au afectat afacerile, dar preferă să le ia ca pe o lecție.

„De-a lungul vieții, am pierdut mulți bani, nu numai în investiții, ci în general. Probabil că o să mai pierd, dar eu sunt liniștit că am încercat să fac ceea ce am dorit. Unele au mers, altele, nu. A fost un business care a mers bine, dar am luat o decizie care nu trebuia luată, nu trebuia să deschid al treilea punct de lucru. Ideea de a ne dezvolta nu trebuia implementată în acel moment, dar din greșeli înveți”, a adăugat vedeta.

„Nu pun bani la ciorap, nu am reușit să acumulez, mereu i-am investit, pentru că eu cred că banii trebuie să circule. Nu strâng sume colosale, nu mă ghidez după Molière, dar în perioada asta cei care au reușit să strângă și să aibă disponibilități bănești au un plus”, a mai spus Victor.

Întrebat despre momentele grele din cariera sa, vedeta a spus că acestea sunt firești.

„Nu pun bani la ciorap, nu am reușit să acumulez, mereu i-am investit, pentru că eu cred că banii trebuie să circule. Nu strâng sume colosale, nu mă ghidez după Molière, dar în perioada asta cei care au reușit să strângă și să aibă disponibilități bănești au un plus”, a mai spus Victor Slav.

Citește și Andreea Mantea a fost cuplată de mulţi cu Victor Slav, dar vedeta are un iubit secret de mai bine de cinci ani