Videanu: USL nu mai are nevoie de parlamentari. Se ajunge la majorităţi ca în Coreea de Nord

Adriean Videanu a infirmat, miercuri, zvonurile conform cărora USL ar negocia cu zeci de parlamentari PDL formarea unei majorităţi gigant de peste 80%. "Nici USL nu mai are nevoie de parlamentari, nici de la PDL nu se negociază vreun mandat", a precizat Videanu într-o conferinţă de presă.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 11:30
Videanu: USL nu mai are nevoie de parlamentari. Se ajunge la majorităţi ca în Coreea de Nord

„Infirm orice astfel de zvon. O să ajungă USL la 140%. Şi aşa, cu ce au de la PPDD se duc la peste 80%. Mai e nevoie să mai ia mandate de undeva? Nici USL nu mai are nevoie de parlamentari, nici de la PDL nu se negociază vreun mandat. Când doreşti să ai majorităţi ca în Coreea de Nord, te vei manifesta ca atare. opoziţia e absolut necesară în orice democraţie. Corectează orice derapaje şi trebuie să fie suficient de puternică a intentaţia de derapaje să fie sancţionată”, a declarat Adriean Videanu.

Preşedintele PDL Bucureşti a infirmat de asemenea şi speculaţiile potrivit cărora unii lideri ai partidului ar fi intrat în parlament datorită unor înţelegeri cu candidaţii eşalonului doi.

„Niciun partid din România nu se poate implica sub nici o formă în avanatajearea sau dezavantajarea unui candidat. E adevărat că legea e proastă. Constatăm ă nu se respectă în totalitate voinţa poporului, deci va trebui să corectăm legea electorală”, a adăugat Videanu