VIDEO BMW împodobit, pe străzile din Constanţa. Imaginile care au atras toate privirile

Un Bmw împodobit cu o instalaţie de brad a atras toate privirile pe străzile din Constanţa. Un constănţean a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă într-un mod neobişnuit. Şi-a pus o instalaţie cu luminiţe colorate pe autoturismul său de lux.

27 dec. 2021, 16:55
VIDEO BMW împodobit, pe străzile din Constanţa. Imaginile care au atras toate privirile
Bmw împodobit, pe străzile din Constanţa

Bmw împodobit, pe străzile din Constanţa. Un bărbat s-a plimbat în prima zi de Crăciun cu mașina împodobită cu o instalație de brad, perfect funcțională, spre amuzamentul celor din trafic.

Citeşte şi: Incendiu la blocul din Constanţa. Proprietarii apartamentelor vor să revină în locuinţe:”Avem rată de 20 de milioane, să mergem să stăm cu chirie… e tragic”

Bmw împodobit, pe străzile din Constanţa

Beculețele de brad au fost puse pe întreaga carosorie a mașinii, conectate la sistemul electric și pornite, pentru a oferi constănțenilor un spectacol de luminițe în trafic, chiar în prima zi de Crăciun, scrie Replicaonline.ro.

Felul în care constănțeanul a ținut să celebreze Crăciunul i-a amuzat pe cei care au văzut BMW-ul cu luminițe aprinse de brad, oamenii grăbindu-se să pozeze și să înregistreze ”instalația umblătoare”.

Percheziţii ale DNA în 52 de locaţii din judeţele Suceava şi Constanţa

Potrivit unui comunicat transmis de DNA, procurorii de la Serviciul Teritorial Suceava au efectuat zilele trecute cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de constituire a unui grup infracţional organizat, corupţie şi fals, comise de către funcţionari publici în cursul acestui an în contextul campaniei de vaccinare anti-COVID.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de constituire a unui grup infracţional organizat, corupţie şi fals, comise de către funcţionari publici în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid.

În cursul zilei de marţi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 52 locaţii, situate pe raza judeţelor Suceava şi Constanţa, din care două sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale”, anunţă DNA.