VIDEO| Cristian Popescu Piedone îi dă o lecție de gătit bucătarului Liviu Dragnea. “Ouă Asfaltique a la Piedone, fără șorț, fără bonetă”

Nici bine nu a ieșit din închisoare că primarul Sectorului 5 a ieșit la atac. Cristian Popescu Piedone a ținut joi să îi dea lui Liviu Dragnea o lecție de gătit pe asfalt fără șorț, bonetă, bucătărie sau alte artificii pe care fostul lider PSD le folosește în videoclipurile sale.

06 iul. 2023, 17:28
VIDEO| Cristian Popescu Piedone îi dă o lecție de gătit bucătarului Liviu Dragnea. “Ouă Asfaltique a la Piedone, fără șorț, fără bonetă”
Cristian Popescu Piedone îi dă o lecție de gătit bucătarului Liviu Dragnea.

Cristian Popescu Piedone îi dă o lecție de gătit bucătarului Liviu Dragnea. Edilul a mers pe străzile din Cratierul Rahova, care acum sunt în proces de asfaltare, înarmat cu trei ouă pe care, la un moment dat, le-a spart pe asfaltul încins.

Citește și Cristian Popescu Piedone s-a întâlnit pe stradă cu un fost coleg pușcăriaș. „Unde-ai fost, tati, ia zi!”; „Pe a 4-a la Jilava”. „Cine era planton acolo?”

Cristian Popescu Piedone îi dă o lecție de gătit bucătarului Liviu Dragnea

Cristian Popescu Piedone a ținut să îi transmită și un mesaj lui Liviu Dragnea în care a subliniat că așa se gătește: fără șorț, fără bonetă și fără bucătărie sau unelte sofisticate.

Mai mult, edilul s-a lăudat că le-a făcut lucrătorilor de pe șantier cinste cu apă rece, în condițiile în care termometrul indica circa 36 de grade Celsius.

De asemenea, după ce a terminat inspecția de pe teren, Piedone a amenințat că sâmbătă va trimite inspecția la Piața de flori Coșbuc, unde dacă vor mai fi găsite gunoaie va dispune închiderea pieței.

”Caldură mare, monșer. Astăzi… am prăjit “ouă Asfaltique a la Piedone”. Fără șorț, fără bonetă, fără bucătărie și… fără scule fițoase. Direct pe asfaltul proaspăt turnat, promis oamenilor de pe Crizantemelor.

Oameni buni, dragi gurmanzi, stimați chefi bucătari… vedeți în clip cum m-am descurcat.

Am făcut și cinste c-o apă rece, meșterilor din șantier! La final de lucrare… o să cinstim și-o bere! Că așa-i în familia comunității noastre: când muncim… muncim, când isprăvim… chefuim.

Vreo 36 de grade au fost la umbră. Sub cerul liber… cuptor. Nădușeală mare, ca-n miez de vară, deh…

Pentru măcar un bob de răcoare în plus, polițiștii locali au distribuit apă proaspătă în comunitate. Prin tramvaiele cuptor, pe trotuare, pe unde am putut și cât am avut… am împărțit.

Am deschis și câteva module de prim ajutor în cartiere. Cu apă, cu pat, cu umbră, cu răcoare și cu asistență medicală. Sa fie sănătate, sa fie bine!

N-am scăpat de urât însă nici astăzi…

Încă mă chinuie, încă ne pândește…

Să vă povestesc pe scurt: am vrut să cumpăr un buchet de flori pentru scumpa mea doamnă de acasă.

Zic… să iau direct din piata florilor, de la Coșbuc. Celebră, deh… Cobor din mașină și… ce să vezi, ce să miroși? Nici vorbă de parfum de roze, nici vorbă de miresme îmbietoare!… Hoit! Damf acru!

Da, da… pestilențial, oameni buni. Motivul? Dezgustător… Unii distinși florari își făcuseră obicei să-și arunce gunoaiele peste gard, la vecini, într-o curte nelocuită. Cât gunoi? Zeci de tone!

Am început sa-l ridicam…

Pentru florarii de la Coșbuc, mesajul este simplu și clar: n-am sancționat pe nimeni! Dar… dacă de mâine încolo văd gunoaie acolo, la stradă sau oriunde, printre tarabe… închid piața!

Momentan… nu voi mai cumpăra flori din piața Coșbuc! Sunt destui florari ordonați în Sector, așa că am de unde alege flori pentru doamna mea.

Luăm o pauză acum, iar mâine dimineață pornim de la capăt cu treburile!

N-avem încotro! Ca să facem imposibilul… posibil, avem o singură rețetă de succes: munca!

Cu respect și cu recunoștință, al dumneavoastră primar Piedone”, a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Citește și VIDEO Piedone, din nou în stradă după ce și-a reluat fotoliul de primar: ”Am început să mă iau la trântă cu lenea, cu minciuna și cu nesimțirea!”