VIDEO Fratele lui Emi Pian, ameninţări pentru clanurile rivale chiar în ziua morţii interlopului. A apărut filmuleţul

Publicat: Sâmbătă, 22 August 2020 13:50 // Actualizat: Sâmbătă, 22 August 2020 13:50 // Sursa: romaniatv.net

Ciprian Pian nu s-a putut abţine şi a transmis un mesaj celor care au ceva de comentat prin intermediul rețelelor de socializare, şi anume să spună în faţă, dacă au ceva de spus.

Ba mai mult decât atât, Ciprian a subliniat că el și frații lui au ținut cont de anumite lucruri, însă nu a existat reciprocitate din partea celor care i-au transmis un mesaj.

Au dispărut filmările care puteau face lumină în cazul morţii lui Emi Pian. Ce spune proprietarul casei în care s-a jucat barbut

Chiar te rog din sufletul meu, care te vezi în stare să îmi iei șapca din cap și să nu mai mi-o dai, să îți ajute Dumnezeu și Isus Hristos. Ai înțeles? Și mai departe, înțelegeți voi. Că văd că ați avansat așa… v-am lăsat în pace să văd unde ajungeți fiecare… direct la țigani mă refer.

Care ai ceva de spus, spune-mi în față, nu pe Facebook (…) Care ai ceva cu mine sau cu frații mei! Eu pe ține te-am sunat și ți-am spus: «Ai dreptate! Fă ce vrei tu!» 

Dar voi nu țineți cont! Nu ai voie să mai faci live-uri, că e urat, la vârstă noastră să mai facem live-uri, la 35 de ani. Cine să ne vadă?

Cine mi-a luat șapcă din cap, ori acum, ori peste 10 ani, tot trebuie să mi-o dea înapoi. 

Alții pronunțați numele meu. Nu aveți minte. Cine pronunță numele nostru trebuie să fie cum trebuie, nu așa oricine”. 

Grațian Pian a avut același mesaj, adăugând că persoană care și-a exprimat opinia pe Facebook, o rudă de-a acestora, a fost influențat: "Mai multe nu se vorbește, ținem cont de unchii și verii noștri. După live-ul care s-a făcut, noi nu am făcut live-uri să jignim, ținem cont de unchiul nostru, de verii noștri, dar văd că alțîi nu țin cont, că suntem neamuri. Avem un respect.

Ce facem? Ne tragem de șireturi? E urat! Mai bine să vorbim între noi și să încheiem cu live-urile, suntem neamuri. Am pretenții mari de la acest băiat, nu vreau să ii dau numele. Să ajungi să faci live-uri înseamnă că ai fost influențat de cineva. Și nu e bine”.loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ciprian Pian clanuri interlope Emi Pian emi pian ucis
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H