VIDEO Imagini virale necenzurate cu Piedone. Primarul Sectorul 5 a explicat pe Facebook ce s-a întâmplat

Ceelbra staţie nu l-a mai salvat de data aceasta! Cristian Popescu Piedone a făcut cunoştinţă cu capcanele din sectorul 5, imaginile cu celebrul primar întins la orizontală fiind deja virale pe TikTok.

01 feb. 2024, 08:11

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost implicat într-un incident în timpul unei inspecții pe șantier. În timp ce se afla într-una din celebrele sale „vizite de lucru” prin cartierele Bucureştiului, edilul și-a pierdut echilibrul, a căzut și s-a rănit.

Imediat după inciden, a tras câteva injurături bune. Și-a revenit rapid și a continuat vizita pe șantier, afișând un zâmbet de amuzament.

Cristian Popescu Piedone: ”Dacă nu conștientizăm că trebuie să rămânem oameni și să avem grijă doar de pământ și de oameni, INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ va râde de NOI… cât de curând!”
Piedone a explicat incidentul pe Facebook

„Oameni buni, m-am împiedicat și am căzut! M-am julit puțin, dar… nu-i băi, trece! Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ! Am mai căzut! Ba când n-am fost atent, ba când m-au lovit ‘prietenii”… ori când m-au împiedicat ‘binevoitorii’.

Spre dezamăgirea unora…

MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT ȘI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT ȘI PĂZIT DE DUMNEZEU. !!! Vă arăt căzătura de astăzi, oameni buni, dintr-un singur motiv:Când sunt pe teren… mă filmează și mă fotografiază de la adolescenți și până la seniori!

Uneori, mai apar trucaje, diverse chestii fake… Așa că… am vrut să știți de la mine exact cum a fost, exact cum m-am dus de-a dura și-am mirosit asfaltul

SUNT ÎNSĂ… FOARTE BINE Dacă vă întrebați în ce zonă l-am imitat pe Hopa Mitică… explic: În zona Dumbrava Nouă!

Eram pe teren, am văzut oamenii și utilajele de asfaltare la treaba și am oprit să discut cu directorii de la Infrastructură despre termenul de finalizare a lucrărilor!„, este prima parte a mesajului postat de Piedone.

@estidinsectorul5

CLIPUL ATAȘAT CONȚINE IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL! 😊😊😊 Oameni buni, m-am împiedicat și am căzut! M-am julit puțin, dar… nu-i băi, trece! Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ! Am mai căzut! Ba când n-am fost atent, ba când m-au lovit „prietenii”… ori când m-au împiedicat „binevoitorii”. Spre dezamăgirea unora… MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT ȘI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT ȘI PĂZIT DE DUMNEZEU. !!! Vă arăt căzătura de astăzi, oameni buni, dintr-un singur motiv: Când sunt pe teren… mă filmează și mă fotografiază de la adolescenți și până la seniori! Uneori, mai apar trucaje, diverse chestii fake… Așa că… am vrut să știți de la mine exact cum a fost, exact cum m-am dus de-a dura și-am mirosit asfaltul😊 SUNT ÎNSĂ… FOARTE BINE👍😘 Dacă vă întrebați în ce zonă l-am imitat pe Hopa Mitică… explic: În zona Dumbrava Nouă! Eram pe teren, am văzut oamenii și utilajele de asfaltare la treaba și am oprit să discut cu directorii de la Infrastructură despre termenul de finalizare a lucrărilor ! Apropo: Anunț cetățenii care locuiesc în zona Dumbrava Nouă că în maxim o lună terminăm intreaga activitate! Parcări, trotuare, străzi, spații verzi și de odihnă, totul, întregul proiect… va fi gata! În plus, la solicitarea unui grup de cetățeni, vom amenaja trotuare pietonale de servitute în perimetrul Petre Ispirescu, zona parcului Sebastian! Mergem înainte și când ne mai împiedicăm! Mereu și mereu, ne ridicăm, ne scuturăm și… facem imposibilul posibil! Cu respect (și-o julitură) primarul Piedone🇹🇩

♬ sunet original – Ești din sectorul 5!

Citește și: Cristian Popescu Piedone, gest salvator pentru o familie cu nouă copii ajunsă în stradă. „Măcar să treacă iarna liniştiţi” VIDEO

„Apropo: Anunț cetățenii care locuiesc în zona Dumbrava Nouă că în maxim o lună terminăm intreaga activitate! Parcări, trotuare, străzi, spații verzi și de odihnă, totul, întregul proiect… va fi gata!
În plus, la solicitarea unui grup de cetățeni, vom amenaja trotuare pietonale de servitute în perimetrul Petre Ispirescu, zona parcului Sebastian!
Mergem înainte și când ne mai împiedicăm! Mereu și mereu, ne ridicăm, ne scuturăm și… facem imposibilul posibil!”, completează Piedone.