Irina şi Remus Truică se bat pe copii la şcoală VIDEO

Scandalul din familia Truică s-a mutat la şcoală marţi dimineaţă. Atât Irina cât şi Remus Truică au venit la şcoala unde învaţă cele două fetiţe.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 07:50
Irina şi Remus Truică se bat pe copii la şcoală VIDEO

Remus şi Irina Truică au venit la şcoală unde se află cele două fetiţe ale lor. Gemenele Truică rămân la mama lor până la pronunţarea procesului de divorţ.

Am încercat de aseară să găsim o cale amiabilă de a pune în execuţie ordonanţa judecătorească. Din păcate m-am lovit de un zid. Nu doreşte o cale umană şi morală, nu doreşte o traumă cât mai mică a fetiţelor. Nu vrea sub nicio formă să respecte legea. Ar trebui să fim mulţumiţi că avem doi copii sănătoşi şi ar trebui să fim părinţi, să fim mai buni. Aştept de ani de zile ca Remus Truică să se schimbe„, a declarat Irina Truică.

Decizia a fost luată de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti. Remus Truică a făcut recurs la Curtea de Apel, după ce pierduse la Tribunalul Bucureşti. El a declarat că nu îi dă Irinei copiii pe stradă, ci acasă.

O să stabilim în cursul zilei de astăzi, elegant, la ele acasă adică nu pe stradă. Mi se pare un circ mult prea ieftin asta, să vii să execuţi o astfel de hotărâre la ora 8 la şcoală. Deci, cu domnul avocat al soţiei, la fetiţe acasă vom face tot ce trebuie. Am reuşit să ţin copiii în România, e o bătălie câştigată. Asta e crucea pe care trebuie s-o duc„, a spus Remus Truică.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis luni ca gemenele miliardarului Remus Truică să rămână în custodia mamei, Irina Truică. Decizia este irevocabilă.