VIDEO! Noi imagini ŞOC cu continuarea bătăii dintre Anamaria Prodan şi Reghe! El a trântit-o pe jos, ea a tras ca o disperată de el ca să nu se urce în maşină şi să plece!

La câteva zile de la bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au apărit noi imagini cu cei doi, surprinse de camerele de supraveghere în faţa vilei din Snagov.

27 sept. 2022, 23:12
VIDEO! Noi imagini ŞOC cu continuarea bătăii dintre Anamaria Prodan şi Reghe! El a trântit-o pe jos, ea a tras ca o disperată de el ca să nu se urce în maşină şi să plece!

VIDEO! Noi imagini ŞOC cu continuarea bătăii dintre Anamaria Prodan şi Reghe! O cameră de supraveghere a surprins încă un moment şocant al celor doi! Mai precis, bătaia începută în stradă a continuat în faţa vilei din Snagov în care cei doi au locuit o bună perioadă de timp şi în care, acum, stă doar impresara de fotbalişti.

Încă o palmă pentru Anamaria Prodan! Postul Realitatea se dezice total de ea: „Nu este şi nu a fost vreodată acţionar! Din cauza problemelor personale proiectul nu a funcţionat vreodată!”

În imagini se vede cum Laurențiu Reghecampf o aruncă pe jos pe Anamaria Prodan, apoi conflictul continuă când cei doi ajung la maşina cu care antrenorul voia să plece. Aici, Anamaria Prodan trage de Reghecampf, care, până la urmă, reuşeşte să urce la volan şi să demareze în trombă!

Anamaria Prodan lasă de înţeles că au mai existat astfel de episoade: „Când eşti agresat, nu poţi să stai… să fii lovit doar pentru că eşti femeie”

Imediat după această bătaie, cei doi au ajuns, pe rând, la poliție pentru a face declarații. Anamaria Prodan a fost surprinsă la Spitalul Floreasca din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale, iar Laurenţiu Reghecampf şi-a scos ceritificat medico-legal de la INML.