VIDEO! O șoferiță cu un Mercedes GLC a plecat cu tot cu pompă de alimentare într-o benzinărie Lukoil din Ploiești! Uitase să scoată pistolul din rezervor!

Cu gândurile în altă parte, o șoferiță a produs haos la o benzinărie Lukoil. După alimentare, femeia a uitat să pună furtunul la loc și a plecat cu el înfipt în rezervor.

22 nov. 2022, 19:59
VIDEO! O șoferiță cu un Mercedes GLC a plecat cu tot cu pompă de alimentare într-o benzinărie Lukoil din Ploiești! Uitase să scoată pistolul din rezervor!

Incidentul s-a petrecut la o benzinărie Lukoil din Ploiești. După ce a alimentat și a plătit, șoferița unui Mercedes GLC, o mașină de peste 20.000 de euro, s-a grăbit să ajungă în altă parte și a uitat complet să scoată pistolul de alimentare din rezervor. A înaintat, dar s-a oprit atunci când și-a dat seama de dezastrul pe care l-a făcut. Furtunul a fost aruncat la câțiva metri distanță, iar în filmarea se poate vedea întins pe jos după plecarea mașinii.

Cei prezenți în stația de alimentare, în benzinărie sau la pompe au rămas șocați când au văzut ce s-a întâmplat. Unii dintre ei au intrat în panică și au ales să se îndepărteze, de teamă să nu sară în aer. Unul dintre martori a filmat momentul de după producerea incidentului, iar imaginile au ajuns virale pe Tik Tok.

Citește și Explozie cumplită la o benzinărie din Irlanda. Șapte persoane au murit, polițiștii caută în continuare alte posibile victime

Angajații benzinăriei Lukoil au intervenit de urgență și au întrerupt alimentarea pompei. Apoi au împrăștiat pe jos o substanță care neutralizează combustibilul pentru a evita un alt incident neplăcut.

Utilizatorii de Tik Tok s-au amuzat copios pe seama acestui incident. „La ce preț are motorina a crezutcă o ia cu tot cu pompă”, a spus unul dintre ei, în timp ce un altul a afirmat că „Trebuie să ai specializare și să fii născut pentru a face așa ceva”.

„Sistemul ar trebui să îi încaseze clientului când pompa este în suport, așa ar împiedica asemenea incidente”, e de părere un alt internaut.

„La prețul ăsta și mie îmi vine de multe ori să uit furtunul în rezervor”, a explicat un altul.

Citește și Măsuri extreme anti-sărăcie: cum au reușit zeci de șoferi să alimenteze gratis la o benzinărie