„Vine barza” în Las Fierbinţi. Actriţa a anunţat pe Instagram că este însărcinată

Ecaterina Ladin (40 de ani), actrița care o interpretează pe Dalida în serialul Las Fierbinți, urmează să devină mamă pentru a treia oară. Deși nu a menționat sexul copilului din pântec, vedeta din producția de la Pro Tv a fost dată de gol de o persoană apropiată din familia sa.

11 dec. 2023, 23:08
„Vine barza” în Las Fierbinţi. Actriţa a anunţat pe Instagram că este însărcinată

Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinţi, este însărcinată cu al treilea copil. Actrița din Las Fierbinți a făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat primele imagini cu burtica de gravidă.

Recent, Dalida, îndrăgita actriță din Las Fierbinți, le-a dezvăluit internauților faptul că este din nou însărcinată. Deși are o familie numeroasă și este mamă a doi băieți, nu de puține ori și-a exprimat dorința de a avea și o fetiță. Anunțul mult așteptat a fost făcut pe rețelele de socializare, pe contul său personal de Facebook. Se pare că actrița va naște încă un băiat. O rudă a actriței a fost cea care a dat-o de gol pe Dalida: ”Felicitări! Bine ai venit, micuțule!!! Bine ai venit, Roman!!!”.

Un actor din celebrul serial ”Las Fierbinți”, la un pas să își piardă viața! A făcut supradoză, după ce a băut alcool și a luat medicamente

Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurențiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, și împreună au doi copii, Marcu și Petru. Puțini sunt cei care cunosc cum s-au întâlnit cei doi și cum au evoluat într-un cuplu. Inițial, Ecaterina Ladin a lucrat pentru cel care astăzi îi este partener de viață.

După ce a postat fotografiile, fanii și apropiații vedetei s-au întrecut în felicitări: „Sarcină ușoară!” // „Bebe nr. 3” // „Felicitări!”, „După doi băieți, așteptăm și o fetiță”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ecaterina Ladin.

Reacțiile internauților nu au întârziat nici ele să apară: ”Felicitări! Sarcină ușoară / Uaaaa! Ce fain/ Ce frumos! Domnul să vă binecuvânteze/ Felicitări și multe binecuvântări de sus/  Ce frumos! Mai rar așa bogății/ Sarcină ușoară! Să fiți binecuvântați!”, au fost doar o parte din mesajele primite.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ecaterina Ladin (@ecaterina.ladin)

”Să nu stau cu copiii mei, ăsta este cel mai mare sacrificiu”

Recent, în cadrul unui interviu, Ecaterina Ladin a dezvăluit că și-a propus ca la vârsta de 55 de ani să se retragă din lumina reflectoarelor. Deși se bucură de un succes real pe micile ecrane și pe scena teatrului românesc, Dalida recunoaște că cel mai mare compromis pe care îl face este să stea departe de familia sa. Orele petrecute pe platourile de filmare au făcut-o să piardă momente și clipe importante din viața copiilor săi.

Câți ani are Aspirina din Las Fierbinți. Puțini știu vârsta reală a actriței Mirela Oprișor

„Sacrificii fac continuu. Să nu stau cu copiii mei, ăsta e cel mai mare sacrificiu. Și faptul că nu dorm, sunt perioade în care dorm foarte puțin. Și atunci ești irascibil. Nu am văzut primul pas al băiatului meu cel mare, eram la nașa noastră, eu eram la filmare. M-a sunat ea și mi-a spus că a făcut primii pași. Am plâns de am rupt, am zis că nu mai fac asta niciodată”, a declarat Ecaterina Ladin, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Anca Dumitra, dezvăluiri picante despre cum a ajuns să fie Geaninuţa din las Fierbinţi VIDEO

​Ecaterina Ladin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta a devenit cunoscută datorită rolului pe care îl interpretează în Las Fierbinți: Dalida, iar de-a lungul anilor și-a creat o comunitate care o apreciază și care o susține indiferent de situație.