Violator în serie, întors într-un sat din Cluj. Femeile s-au BARICADAT în case de spaimă

Comuna Mănăstireni este sub teroare de câteva zile. Un violator în serie s-a reîntors acasă, după ce a fost dat dispărut 8 ani, de la ultimul viol.

10 mart. 2015, 07:58
Violator în serie, întors într-un sat din Cluj. Femeile s-au BARICADAT în case de spaimă

Când spui Dorel Gînscă pe străzile din Mănăstireni, spui monstru cu chip de om sau violator. Bătrânele satului se schimbă la fața când aud de el și de cum se lasă întunericul se baricadează în case, scrie ziardecluj.ro.

De-a lungul anilor, pentru că a violat trei bătrâne a stat în închisoare. După ce și-a violat a patra victimă, agresorul a fugit și s-a reîntors acum.

Ultimul viol dat de Dorel Gînscă a fost în 2007. Atunci a violat şi a bătut o bătrână de 73 de ani. Femeia a stat în spital mai bine de o săptămână cu răni grave pe corp și fața. Legiștii au confirmat atât în cazul, ei cât și în cazul celorlalte bătrâne că au fost violate de același bărbat.

Bătrânele din sat sunt îngrozite de gândul că în orice moment, într-o clipă de neatenție, una dintre ele poate fi următoarea victimă a violatorului.

După ce și-a făcut apariția în comuna Mănăstireni, Gînscă a fost dus la Postul de Poliție din localitate pentru a fi luat din nou în evidențe. Acestuia i s-a pus în vedere să nu consume băuturi alcoolice și să nu comita fărădelegi.

Pensionarele din Mănăstireni nu sunt mișcate de acțiunea Poliției de a-l avertiza pe violator să nu mai comită alte infracțiuni. Ele știu, că în curând, o altă victimă îi va cadea în plasă violatorului și acum se roagă la Dumnezeu să-și poată trăi zilele rămase în pace și liniște.