Violenţe la meciul Petrolul Ploieşti-Steaua: Galamaz, lovit cu pumnul de un suporter VIDEO

Meciul dintre Petrolul şi Steaua a fost suspendat de arbitrul Robert Dumitru după ce un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a pătruns pe teren în timpul partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul în figură şi scuipat pe fundaşul central al "roş-albaştrilor", George Galamaz.

RomaniaTV.net
30 oct. 2011, 20:34
Violenţe la meciul Petrolul Ploieşti-Steaua: Galamaz, lovit cu pumnul de un suporter VIDEO

Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a pătruns pe teren, în minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul în figură şi scuipat pe fundaşul central al „roş-albaştrilor”, George Galamaz. Jucătorul a fost transportat la spital cu o ambulanţă de la stadion având sânge pe urechea dreapta. Galamaz fost diagnosticat cu o fractură de os zigomatic după un prim consult şi va fi transportat la un spital din Bucureşti pentru investigaţii suplimentare.

Jucătorii stelişti au intervenit, sârbul Novak Martinovici fiind cel care l-a oprit pe suporterul ploieştean. În acel moment, mai mulţi jucători stelişti s-au năpustit asupra suporterului care l-a lovit pe Galamaz. Martinovici şi portarul Răzvan Stanca au fost cei mai vehemenţi, lovindu-l pe fan cu picioarele când acesta se afla la pământ.

Arbitrul Robert Dumitru a decis să acorde cartonaşul roşu atât lui Martinovici cât şi lui Răzvan Stanca.

Mihai Costea, înainte ca suporterul să intre pe teren, tocmai se pregătea să execute un penalti dictat de Robert Dumitru.

Portarul Ciprian Tătăruşanu, introdus de antrenorul Ilie Stan în locul lui George Galamaz după ce Răzvan Stanca a fost eliminat, a fost victima unei petarde aruncată din tribună după ce Mihai Costea a înscris din penalti.

Înainte ca meciul dintre Petrolul şi Steaua să fie suspendat, arbitrul Robert Dumitru a întrerupt jocul, cele două echipe fiind trimise la cabine până la o decizie finală a observatorului de joc Paul Cazan.