Violeta Alexandru, reacţie în cazul concedierii liftierei: „Nu am nevoie să apese cineva pe buton”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, în cazul concedierii liftierei, faptul că est eun om simplu şi nu a considerat necesar „ca cineva să fie angajat pentru a apăsa pe buton sau a ține ușa" și că a venit momentul normalității.

RomaniaTV.net
02 feb. 2020, 13:57
Violeta Alexandru, reacţie în cazul concedierii liftierei: „Nu am nevoie să apese cineva pe buton”

Mai mult decât atât, aceasta a spus că regreta că s-a ajuns în această situaţie.

„Nu am simțit nevoia ca cineva să apese pe buton sau să țină ușa deschisă când ajunge ministrul sau vrea să plece. Eu sunt un om normal și așa am considerat că este bine. Sunt un om simplu, nu e nevoie de liftieră. Sunt un om care știe să-și respecte angajații, să facă echipă cu cei care vin să lucreze pentru eficiență în sistemul public, nu am simțit nevoia ca acest contract să continue, el expirase, nu am simțit nevoia să-l prelungesc. Pentru mine și angajații din minister nu e necesar ca cineva să fie angajat pentru a apăsa pe buton”, a spus ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Citeşte şi: Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ar fi concediat liftiera de la Minister: „Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift…””

Ministrul a motivat decizia, cum că liftul funcționa și după ce liftiera își termina programul.

Citeşte şi:Doamna Paula, liftiera demisă de Violeta Alexandru, rupe tăcerea: „A zis că nu vrea să mă mai vadă acolo”

„Am verificat la ISCIR, e o instituție în măsură să comunice în ce măsură liftul are nevoie de însoțitor sau nu. Doamna avea un program limitat, nu era pe toată durata zilei, ca atare, liftul oricum era folosit și fără liftieră, pentru că activitatea continua și după. Regret că s-a ajuns aici și s-a creat impresia că am ceva cu doamna sau cu oamenii care muncesc serios în fișa de muncă. Nu este angajat al Ministerului Muncii, sunt convinsă că va lua decizia cea mai potrivită compania la care este angajată”, a argumentat ea.