Violeta Alexandru, reacţie în cazul concedierii liftierei: "Nu am nevoie să apese cineva pe buton"

Publicat: Duminică, 02 Februarie 2020 15:57 // Actualizat: Duminică, 02 Februarie 2020 16:18 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, în cazul concedierii liftierei, faptul că est eun om simplu şi nu a considerat necesar „ca cineva să fie angajat pentru a apăsa pe buton sau a ține ușa" și că a venit momentul normalității.

Mai mult decât atât, aceasta a spus că regreta că s-a ajuns în această situaţie.

„Nu am simțit nevoia ca cineva să apese pe buton sau să țină ușa deschisă când ajunge ministrul sau vrea să plece. Eu sunt un om normal și așa am considerat că este bine. Sunt un om simplu, nu e nevoie de liftieră. Sunt un om care știe să-și respecte angajații, să facă echipă cu cei care vin să lucreze pentru eficiență în sistemul public, nu am simțit nevoia ca acest contract să continue, el expirase, nu am simțit nevoia să-l prelungesc. Pentru mine și angajații din minister nu e necesar ca cineva să fie angajat pentru a apăsa pe buton", a spus ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Citeşte şi: Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ar fi concediat liftiera de la Minister: "Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift...""

Ministrul a motivat decizia, cum că liftul funcționa și după ce liftiera își termina programul.

Citeşte şi:Doamna Paula, liftiera demisă de Violeta Alexandru, rupe tăcerea: "A zis că nu vrea să mă mai vadă acolo"

„Am verificat la ISCIR, e o instituție în măsură să comunice în ce măsură liftul are nevoie de însoțitor sau nu. Doamna avea un program limitat, nu era pe toată durata zilei, ca atare, liftul oricum era folosit și fără liftieră, pentru că activitatea continua și după. Regret că s-a ajuns aici și s-a creat impresia că am ceva cu doamna sau cu oamenii care muncesc serios în fișa de muncă. Nu este angajat al Ministerului Muncii, sunt convinsă că va lua decizia cea mai potrivită compania la care este angajată", a argumentat ea.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
caz concediere liftiera Ministrul Muncii Violeta Alexandru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 feb 23:22
Răspunde | Votează email 0 email
alexx
ce-i corect e corect. politicienii români s-au învățat cu sclavi, sa li se deschidă ușa, să li se ia haina, să li se apese și butonul la lift.
02 feb 18:02
Răspunde | Votează email -1 email
Gabriel
Asta se intampla cand un abolvent de stiinte politice (fara vreo calificare) a numit ministru contrar avizului Parlamentului.
02 feb 17:37
Răspunde | Votează email 1 email
toxic_justice
Nu madam, tu esti toxica efectiv si pernicioasa prin ce otravuri evacuezi pe orificiul buco-anal. Psihopatii si sociopatii frustrati ca tine trebuie sa ajunga la spitalul 9, nu in ministere.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H