Fostă concurentă Big Brother, însărcinată în 5 luni

Violeta Iovu a apărut la "Big Brother România" în 2003 şi era cunoscută drept "fata cu pelerină", pentru că obişnuia să intre sub duş acoperită cu o pelerină. După scoaterea emisiunii din grila TV, fosta concurentă a cochetat cu lumea mondenă, însă nu pentru mult timp. La 13 ani de atunci, fosta concurentă este total schimbată şi aşteaptă al doilea copil al său.

RomaniaTV.net
06 oct. 2016, 10:18
Fostă concurentă Big Brother, însărcinată în 5 luni

Fosta concurentă de la „Big Brother România”, Violeta Iovu a participat recent în cadrul unui eveniment monden, mai exact la premiera unui film, unde l-a susţinut pe colegul Dragoş Bucur.

Toată lumea prezentă a rămas surprinsă de transformarea pe care a adoptat-o vedeta. Şi anume, acum, aceasta este căsătorită, are o fetiţă de şapte ani şi este din nou însărcinată. Chiar dacă îşi dorea ca al doilea copil să fie băiat, Andreea Iovu a fost binecuvântată tot cu o fetiţă.

„Sunt însărcinată în 5 luni şi vom avea tot o fetiţă, după ce prima oară am crezut că vom avea băieţel. Fiica mea şi-a dorit foarte mult o surioară şi era cu mine la ecografie când am aflat că nu e băiat. Am avut o sarcină diferită de prima şi am crezut că va fi băieţel. N-am avut greţuri sau pofta şi sunt bine, slavă Domnului”, a declarat Violeta Iovu, pentru click!.ro.

Citeşte şi  Moment STÂNJENITOR la Big Brother în direct, la TV. Imaginile cu ea au făcut înconjurul lumii