Viorel Cataramă a început să aibă simptome de COVID 19: „Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, nasul înfundat”

Viorel Cataramă susţine că are simptome de infecţie cu noul coronavirus. Milionarul a mers la Bărbuleşti, într-o comunitate infectată vrând să demonstreze că nu păţeşte nimic şi că măsurile de izolare sunt exagerate.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 05:03
Viorel Cataramă a început să aibă simptome de COVID 19: „Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, nasul înfundat”

„Nu m-am testat încă. M-am dus acolo să demonstrez că nu voi păţi nimic, m-am dus într-un focar de coronavirus. Bărbuleşti este, ca număr de persoane infectate raportate la numărul de locuitori, pe numărul unu.

M-am dus ca să demonstrez că stăm degeaba în casă, că prăbuşim economia degeaba, fără motiv. Acest virus va exista, îl vom lua cu toţii şi în proporţie de peste 95% nu vom avea nimic.

Statul va trebui săs e ocupe de persoanele vulnerabile şi nu să ne aresteze pe toţi la domicliu, să nu ne lase să muncim şi să ne ia drepturile şi libertăţile fundamentale”, a declarat milionarul pentru Antena3.

„Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieşi din mine aşa cum a intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile”, a mai spus acesta.

Citeşte şi: De ce a leşinat Marcel Ciolacu. Ce spun medicii, comunicat oficial de la Spitalul Militar Central