Viorel Cataramă: „Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic”

Viorel Cataramă a spus în emisiunea lui Marius Tucă ce măsuri ar fi luat dacă ar fi fost prim ministru şi a explicat de ce i se par greşite cele adoptate de guvernul Orban.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 09:20
Viorel Cataramă: „Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic”

Aș fi mers către imunizarea de grup. Nu aș fi închis România. Astea sunt problemele. Nu închid economic România. Prind momentul să o dezvolt economic. M-aș fi bătut cu toate armele, inclusiv cu președintele. Toată lumea e de acord că în 2-3 luni nu vom avea niciun vaccin și nici nu vom scăpa de coronavirus. Practic, stăm ca fraierii în casă. De ce să faci lucrul ăsta?”, a spus Viorel Cataramă, citat de Mediafax.

„Ce măsuri ați lua de mâine?”, l-a întrebat Marius Tucă.

„Aș deschide România și i-aș lăsa pe toți să muncească. Nu aș mai pune nici o interdicție și aș merge numai pe recomandări. Se demonstrează că statul în casă distruge economic. Drepturile fundamentale ale omului trebuie respectate. Azi se încalcă Constituția într-un mod dramatic”, a răspuns Cataramă.

„Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic. Sunt oameni care au plătit o viață întreagă asigurări și azi sunt excluși de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistență medicală. Toată asistența medicală merge către coronavirus”, a adăugat Cataramă, pentru a-şi întări punctul de vedere.

Citeşte şi: Ludovic Orban: „Se ia în calcul inclusiv prelungirea stării de urgenţă”. Veşti proaste pentru concediile românilor