Viorel Cataramă, experienţă traumatizantă cu un spital de stat din România. Ce diferenţă a sesizat după ce a apelat la o clinică privată

Viorel Cataramă (67 de ani) acuză un spital de stat că l-a ignorat, deși se confrunta cu o problemă majoră de sănătate. Fostul candidat la prezidențiale se afla în SUA și urma să se îmbarce într-un zbor către România.

08 iun. 2022, 18:38
Viorel Cataramă, experienţă traumatizantă cu un spital de stat din România. Ce diferenţă a sesizat după ce a apelat la o clinică privată
Viorel Cataramă (67 de ani) acuză un spital de stat că l-a ignorat

Viorel Cataramă, experienţă traumatizantă cu un spital de stat din România. Viorel Cataramă a dezvăluit că a avut o criză acută de colecist, în timp ce se afla în vacanță. Pentru că nu voia să-și piardă biletele de avion, a ales să nu meargă la un spital din Miami, ci să-i sune pe medicii din România pe care îi cunoaște. Numai că niciunul dintre ei nu a putut fi contactat la ora patru dimineața, nici măcar soția sa, Adina Alberts!

Viorel Cataramă a dezvăluit cum a făcut primul său milion de dolari: „Uşor, simplu de tot”

„Sunt în USA. Aseară (04.00 ora României) m-am confruntat cu o problemă medicală severă: o criză acută de colecist. Niciunul din doctorii pe care îi cunosc (inclusiv soția mea) nu a putut fi contactat, dată fiind ora. Sigur, aveam opțiunea să merg la un spital în Miami, dar asta însemna să-mi pierd toate biletele de avion!”, a declarat Viorel Cataramă pentru Cancan.

Viorel Cataramă, afectat de pandemia de coronavirus: „Am pierdut câteva milioane. Am închis şi am concediat oameni”

„În disperare am sunat la Urgențe Spital Floreasca; mi-a răspuns o femeie medic care m-a trimis la plimbare și mi-a trântit telefonul! Am sunat la Spitalul Ponderas, unde am avut parte de un tratament profesionist! A fost chemat un medic de specialitate, care mi-a dat toate informațiile necesare (inclusiv medicamentație), astfel încât am putut să-mi continui călătoria. Diferența dintre un spital de stat și unul privat!”, a adăugat Viorel Cataramă, referitor la diferenţele dintre un spital de stat şi unul privat!

Viorel Cataramă este un om de afaceri și politician român care a fondat în 1990 compania Elvila. În 2019 a înființat Partidul Dreapta Liberală. S-a născut la Bacău, unde a urmat cursurile școlii primare nr. 7 și ale Liceului „Lucrețiu Pătrășcanu” (în prezent Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu”). A absolvit Facultatea de Comerț, din cadrul ASE, promoția 1980, fiind doctor în economie, titlu acordat de Academia de Studii Economice din București – Catedra de Relații Economice Internaționale, din anul 2004. După terminarea facultății a lucrat ca economist, șef serviciu, la Întreprinderea de casete radio și TV din București. Din 1984 a fost economist la Tehnoforestexport, iar în 1987 este numit Director pentru Europa de Est al firmei BELCO – Belgia la Camera de Comerț și Industrie a României. Din 1990 este președinte-director general al grupului de firme Elvila.