Viorel Lis a avut cel mai dificil Paște. Momente tot mai grele pentru fostul edil. „Nu a putut săracul să mănânce nici măcar un ou! I se mișcă și ăia trei dinți din față”

Oana și Viorel Lis au stat acasă de Paște și au petrecut sărbătorile în liniște. În noaptea de Înviere, Oana a mers la biserică, iar Viorel a așteptat-o acasă fiindcă nu se mai poate deplasa fără scaunul cu rotile.
Alina Costache
07 mai 2024, 19:15
Viorel Lis a avut cel mai dificil Paște. Momente tot mai grele pentru fostul edil.

Viorel Lis, ajuns la 80 de ani, a avut un Paște destul de greu din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.  Și-a petrecut Paștele acasă, fiind imobilizat în scaunul cu rotile. Oana a fost nevoită să meargă singură la Înviere, să ia lumină și să se roage pentru soțul său.

Oana Lis a dezvăluit prin ce chinuri trece soțul său în ultima perioadă. Fiindcă nu mai are dinți sănătoși cu care să muște, fostul edil nu a putut să se bucure nici de mâncărurile tradiționale de Paște. Nu a mâncat nici măcar ouă roșii.

Citește și Ce surpriză le-a făcut Gabriela Cristea fetițelor sale de Paște. „Frumos! Tradiția este tradiție!”

Prin ce chinuri a trecut Viorel Lis de Paște

„Ufff, mi-e așa greu când îl văd pe Vio că are o problemă și eu trebuie să mă gândesc cum să o rezolv. Acum, după ce că mai avea și el 3 dinți săracul, au început să se miște și să-l doară, de nu a putut să mănânce nici un ou fiert de Paște! Mi-era așa de milă! Mă gândeam la o proteză mobilă pentru el, d-aia elastica cum au apărut acum, dar nu știu unde să merg cu el și aș avea nevoie de o recomandare, dacă ați văzut la cineva…. Că am văzut multe reclame pe online, dar contează și cine o face”, s-a văitat Oana Lis, pe pagina ei de socializare.

Paștele nu e un eveniment prea fericit pentru Oana Lis, căci e perioada în care și-a pierdut mama definitiv, cu 13 ani în urmă, chiar în Săptămâna Mare. De atunci, femeia are un gol uriaș în suflet.

„E o vorbă din bătrâni, cu un ochi plâng, cu un ochi râd. În Săptămâna Patimilor, mama mea a murit acum mulți ani. Nu o să uit niciodată acest lucru și în primul rând, o să mă gândesc să dau ceva de pomană. Cred că nu trebuie să uităm de cei adormiți, cum se spune. Să ne ocupăm și de însemnătatea sărbătorilor de Paște și a ceea ce înseamnă din punct de vedere religios. Chiar dacă au trecut atâția ani, atunci când îți moare un părinte (la mine mama și tatăl meu nu am avut o relație bună), îți rămâne în suflet această durere imensă peste ani”, a mărturisit aceasta, la o emisiune tv.

Citește și Ilie Năstase a deschis cutia Pandorei. Detalii incendiare despre relația cu celebra Diana Ross: „Făcea copii cu toți, și cu mine a rămas însărcinată”

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Orașul mare din România cuprins de un miros insuportabil. Locuitorii mai multor cartiere au făcut sesizări
Capital.ro
Șoferii români vor fi supravegheați. Noul sistem Big Brother de pe autostrăzi și drumuri naționale
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Ajutor de 1.500 de euro de la stat! Condițiile pentru a încasa banii
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Un telefon care a făcut istorie revine în prim-plan. Mulți români l-au adorat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Șocul pe care o străină de pe TikTok l-a avut când a aflat din ce sunt făcute sarmalele: „Nu voi mai mânca sarmale în viața mea. Nu am știut niciodată...”
Capital.ro
3 ani ÎNCHISOARE pentru șoferii ROMÂNI. Nimeni n-are dreptul. Te prinde imediat
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'