Viorel Lis, în stare gravă. Nu se mai poate deplasa singur: „Am căzut de vreo trei ori”

Viorel Lis se află în stare gravă. Fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa singur, de câteva ori chiar a căzut din picioare, atunci când a încercat să meargă la baie fără cadrul de care, acum, este dependent.

20 oct. 2021, 17:31
Viorel Lis, în stare gravă. Nu se mai poate deplasa singur: „Am căzut de vreo trei ori”
Viorel Lis, în stare gravă

Viorel Lis, în stare gravă. De foarte mult timp, fostul primar se confruntă cu grave probleme de sănătate, dar se pare că acum totul s-a acutizat, căci nu se mai poate deplasa fără ajutor.

Viorel Lis, în stare gravă

Eu nu mai pot să merg bine, amețesc. Am probleme cu pareza, amețesc, n-am echilibru, merg cu cadrul, ca să mă ridic trebuie să mă ajute Oana. Ajung și la baie foarte greu, nu mai pot să fac aproape nimic, trebuie sa ma țin de toți pereții, mi-e foarte greu. Am căzut de vreo trei ori la scara de la intrare.

Îi mulțumesc Oanei dacă nu ar fi ea, ce aș face. Cred că ies din casă o dată la o săptămână, când mă scoate ea. . E extraordinar de bine că sunt Oana”, a spus Viorel Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Lis a confirmat, din păcate, cele spuse de soțul ei. Mai mult decât atât, pe lângă faptul că îi este alături, vedeta recunoaște și că traiul lor de familie nu este deloc unul așa cum și-l imaginează cei care nu îi cunosc personal.

”El mai cade câteodată. Îi tremură mâna și dacă are ceva îi pică din mână. Avem patru ouă de la mamaie de la țară, niște conserve și zacuscă, carne invizibilă în congelator”, a spus și Oana Lis.

Citeşte şi: Ce regrete are Oana Lis. Vedeta şi-a deschis sufletul: „M-am tot ferit, iar acum îmi pare rău”

Oana Lis dă cărțile pe față

Multe guri au spus că, pentru bani, soția lui Viorel preferă să își vândă viața și tinerețea. Vedeta a decis, până la urmă, să închidă gura tuturor celor care au acuzat-o că este interesată numai de partea materială din relația cu soțul ei.

Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” !

Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin. Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!!!”, a spus Oana Lis.