Viorel Lis, prima apariție la TV, după ce a fost în stare gravă! Abia vorbește și nu se poate mișca. Oana a izbucnit în lacrimi

Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate. Oana Lis este cea care are grijă de el, însă nu se mai descurcă de una singură și se gândește să cheme o asistentă acasă sau să îl interneze într-un azil.

23 sept. 2022, 10:01
Viorel Lis, prima apariție la TV, după ce a fost în stare gravă! Abia vorbește și nu se poate mișca. Oana a izbucnit în lacrimi

Viorel Lis a trecut prin momente grele în ultima perioadă. Starea sa de sănătate s-a agravat. În ultima vreme, Oana Lis este precum o asistentă medicală pentru el.

Fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa singur, are un scaun cu rotileFostul edil al Capitalei a transmis prin intermediul unui mesaj difuzat la Prima TV că „am trecut prin multe”, dar că acum încearcă să-şi revină.

Citeşte şi: Oana Lis, detalii sfâşietoare despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nici nu mai poate sta în fund. Urla noaptea de durere”

„În ultimul timp n-am vrut și n-am mai vrut să ies cu niciun interviu. Lumea se întreabă ce e cu mine, multe știri au apărut că am murit, că nu mai trăiesc, că sunt foarte bolnav, că sunt internat, că sunt la terapie intensivă, dar totuși Dumnezeu m-au ajutat, am trecut prin toate, am trecut prin multe, multe boli cum ar venit. Am avut o operație de colicist, infarct, operație pe inimă, paralizie parțială, picioarele m-au cam lăsat, acum încerc să-mi revin.

Citeşte şi: Vești teribile despre Viorel Lis. Anunțul sfâșietor făcut de Oana Lis: ”O să depun și eu dosar pentru ajutor. E foarte greu să le fac eu pe toate!”

Mintea mi-a rămas trează.(…) Gândesc și văd lucrurile așa cum sunt, n-am nicio problemă, e adevărat, la ora actuală, toate discuțiile pe care le-a avut Oana cu presa este despre mine și despre sănătatea mea, dar sunt sigur că pot să și particip la altfel de interviu, să discut despre probleme politice, economice care se întâmpla la ora actuală în țară și în lume. În același timp pot să spun că îmi aduc aminte despre petreceri, unde ne întâlneam cu multe personalități, care multe dintre ele la ora actuală nu mai sunt și îmi aduc aminte și nu voi uita niciodată acele întâlniri. Asta este viața mea, la ora actuală nu pot decât să fac exerciții ca să pot să mă ridic în picioare. Este foarte greu și sper cu ajutorul lui Dumnezeu să mă refac cât de cât ca să pot să mă deplasez.”, a declarat Viorel Lis, citat de wowbiz.ro.