Viorel Lis şi-a făcut testamentul. Ce avere are fostul primar al Capitalei

Viorel Lis a trecut peste problemele de sănătate, iar acum a vorbit despre averea lui și despre ce îi va rămâne soţiei sale, Oana Lis, atunci când el nu va mai fi.

29 nov. 2019, 18:06
Viorel Lis şi-a făcut testamentul. Ce avere are fostul primar al Capitalei

„Trăiesc cu o pensie de 37 de milioane pe lună. Am avut un apartament pe care i l-am dat Oanei. Tot ceea ce am este o moştenire de la ţară, averea mea”, a spus Viorel Lis.

„Când va fi să mor, o să mor cu sufletul împăcat. Nu am minţit, nu am furat, nu am înşelat”, a mai spus Viorel Lis.

Cătălin Botezatu şi-a făcut TESTAMENTUL. Cine va moşteni AVEREA IMENSĂ a DESIGNERULUI

Oana Lis s-a luptat cu depresia din cauza problemelor de sănătate ale soţului ei.

„Mulțumesc Lui Dumnezeu că am trecut peste acest episod și că mi-a scos în cale oamenii potriviți care m-au ajutat și sprijinit! Cu capul nu te pui, deși atunci eram mai tânără, mai slabă. Acum sunt mai fericită și liniștită! Dar am făcut multe schimbări în viața mea între timp, renunțând la anumite obiceiuri și la anumite persoane, chiar și apropiate, care mă trăgeau în jos și doar mă foloseau. De fapt, în numele iubirii iubește-te pe tine mult și te vor iubi și oamenii potriviți sufletului tău!”, este mesajul transmis de Oana Lis.

S-A TERMINAT! Oana Lis a făcut anunţul în HOHOTE DE PLÂNS. Este vorba de Viorel Lis

Altfel, Oana și Viorel Lis au trecut, recent, prin momente teribile. Soţia fostului primar al Capitalei a dat detalii pe Facebook. Cei doi se aflau în maşină, pe autostradă, atunci când din cauza condiţiilor de drum, dar şi a anvelopelor de vară, un caucuiuc a explodat. Oana Lis a reușit să redreseze mașina, dar apoi a cedat bateria.

Oana Lis este DISPERATĂ. Fostul edil are grave probleme de sănătate: DIAGNOSTIC TERIBIL pus de MEDICI

„Mamă! Dragii mei, mare cumpănă am avut ieri pe autostradă! Din cauza denivelărilor de pe asflat, condițiilor meteo, – ploua -, combinate cu cauciucuri de vară, uzate, mi-a explodat un cauciuc, apoi mi-a rămas şi mașina fără baterie! Mulțumesc lui Dumnezeu, încă o dată am simțit ajutor divin într-un moment cheie, căci nefiind în coloană de tiruri ce erau la 5 min de mine, am reușit să redresez maşina şi să nu derapez! Mare noroc avem şi cu internetul acum, am găsit repede un site specializat! Mulţumim pentru depanarea rapidă! Bine că n-am pățit nimic grav! Că eu ca eu, dar nu stiu ce vă făceați voi fără mine! Viaţa e cea mai importantă și fiecare secundă contează!”, a declarat Oana Lis.