Viorica de la Clejani, în stare de șoc după un accident cumplit: „Sunt traumatizată de ceea ce am văzut”

Viorica de la Clejani a fost martora unui accident terifiant și a tras un semnal de alarmă, rugându-i pe fanii ei să fie prudenți la volan.

20 iun. 2023, 08:30
Viorica de la Clejani, în stare de șoc după un accident cumplit: „Sunt traumatizată de ceea ce am văzut”
Viorica de la Clejani, martora unui accident cumplit

Viorica de la Clejani și-a șocat fanii cu ultimul mesaj postat pe rețelele sociale. Artista a fost martora unui accident teribil, în urma căruia o pisică a murit. Fiind o mare iubitoare de animale, aceasta spune că nu-și va reveni prea curând, după ce a văzut imaginile traumatizante.

„Deci, sunt în stare de șoc! Acum câteva minute, fix în fața mea, a murit un biet pisoiaș, zdrobit de roata de la mașină. Efectiv sunt traumatizată de ceea ce am văzut…cum i-a zdrobit capul…off! Când vă urcați la volan fiți atenți! Dacă era un om ce făceai, nemernicule? Treceai la fel fără milă? Nu mai suport oamenii! Nu înțeleg cruzimea lor față de animale!”, a scris Viorica de la Clejani.

Citește și: Cu ce boală a fost diagnosticată Viorica de la Clejani: „Eu fac ce spun medicii”

Fanii au fost alături de ea și i-au susținut punctul de vedere.

„Oamenii au devenit foarte răi! Acesta este adevărul! Ne mâncam între noi de vii! Atât de trist .. ce a devenit lumea asta”/„Din păcate, cel mai periculos animal este omul…lumea s-a dezumanizat…mă mir cum ne mai rabdă Pământul…”/„Of Doamne! Îngrozitor, bietul pisoiaș! Din păcate, acești oameni nu sunt pedepsiți conform legii”, sunt o parte din mesajele primite de artistă.

Citește și: Viorica de la Clejani, răpusă de durere la TV. Mărturisiri în lacrimi: „Ar fi putut trăi”

Boala de care suferă Viorica de la Clejani

Recent, artista a fost diagnosticată cu diabet, lucru care i-a dat viața peste cap. Vedeta a fost nevoită să renunțe la mai multe alimente, lucru care a dus și la pierderea în kilograme. Chiar dacă nu și-a propus să slăbească, simțindu-se foarte bine în pielea ei, artista spune că a fost nevoită să asculte sfatul medicului.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a declarat Viorica la Vorbeaște lumea.

„Nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. Am făcut foamea la greu. Am fost și bolnăvioară, nu prea am de ce să mă laud.

Mă cam doare ficatul. Singura mea legumă preferată e porcul. Am renunțat și nu am mai mâncat. Mă culcam nemâncată! Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a adăugat vedeta.