Virginia Ruzici, fostul manager al Simonei Halep, o apără pe sportivă în scandalul de dopaj: „Este o persoană de o sportivitate impecabilă”

Simona Halep s-a despărțit de Virginia Ruzici, după 14 ani în care fosta mare tenismenă i-a fost manager, dar această nu a ezitat să îi ia apărarea campioanei de la Roland Garros şi Wimbledon, după ce a fost depistată pozitiv la un test antidoping în timpul turneului US Open.

24 oct. 2022, 09:27
Virginia Ruzici, fostul manager al Simonei Halep, o apără pe sportivă în scandalul de dopaj: „Este o persoană de o sportivitate impecabilă”

Virginia Ruzici susține că Simona Halep este o persoană de o sportivitate impecabilă și este 100% convinsă că nu a luat o substanță interzisă cu bună știință.

„O cunosc pe Simona de mult timp și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integră și onestă.

Sunt profund întristată de aceste evoluții și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj necuvenit. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și sunt alături de ea”, a scris Virginia Ruzici pe Instagram.

Citeşte şi: Psihiatrul Gabriel Diaconu reacție dură la adresa românilor care au șters pe jos cu Simona Halep: ”Ce adunătură de jigodii, totuși… Voi ați fost, sunteți și-o să rămâneți proștii Europei”

După ce a început colaborarea cu Patrick Muratoglu, Simona Halep a renunțat la vechiul staff, inclusiv la Virginia Ruzici sau la Theo Cercel.

„Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el!”, spunea Halep.

Simona Halep a fost depistată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă prin regulament de WADA. Astfel, ea fost suspendată provizoriu din tenis, până când Agenția Mondială Antidoping va finaliza ancheta.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, pe stadion la un meci de infarct. Jurnalistul România TV a fost invitatul preşedintelui lui Galatasaray în vulcanul din Istanbul al lui Cim Bom VIDEO