Vişinele, sănătate curată pentru organism: Ce beneficii au

Vara este sezonul fructelor proaspete, aromate şi zemoase. Vişinele sunt însă vedetele, iar asta datorită gustului răcoritor, dulce-acrişor. Pe lângă aroma intensă, vişinele au o mulţime de alte beneficii pentru sănătate.

RomaniaTV.net
14 iun. 2018, 10:59
Vişinele, sănătate curată pentru organism: Ce beneficii au

Vişinele stimulează imunitatea şi ne protejează de infecţiile bacteriene, virale şi fungice, în special cele ale colonului, tractului urinar, intestinelor şi sistemului excretor, dar şi de tuse şi răceli. De asemenea, sunt eficiente când ai febră.

Una dintre substanţele întâlnite în sucul de cireşe este melatonina, hormonul pe care pe care corpul îl foloseşte pentru a-şi regla ritmurile circadiene şi pentru a induce somnul. Persoanele care se luptă cu insomnia ar trebui să consume constant o ceaşcă de suc înainte de culbare. Efectele vor fi uimitoare. Sucul de cireşe este bogat în vitamine, dar şi în calorii.

“Vişinele conţin o cantitate mare de potasiu ce contribuie la sănătatea pielii, dar şi la arderea caloriilor. E de preferat să fie consumate în această perioadă, asta pentru a putea beneficia de toate calităţile lor nutriţionale”, precizează nutriţionistul Florin Ioan Bălănică pentru CSID.ro

Citeşte şi Dieta fulger care te ajută să slăbeşti. Mănânci pe săturate şi scapi de 6 kilograme în doar 10 zile