VISURI LA CHEIE 27 octombrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea tinerilor care și-au lăsat viața de oraș pentru a trăi într-un sat uitat de lume!

Astăzi seară e povestea unor tineri care aveau un viitor strălucit ce au lăsat totul pentru a se muta într-un sat uitat de lume.

27 oct. 2021, 19:11
VISURI LA CHEIE 27 octombrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea tinerilor care și-au lăsat viața de oraș pentru a trăi într-un sat uitat de lume!

VISURI LA CHEIE 27 octombrie 2021. Au cumpărat o casă veche, fără utilități și au pornit de la zero, cu patru copii mici, pe un drum neasfaltat, plin de obstacole.

VISURI LA CHEIE 27 octombrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

Povestea familiei Pârvu va fi spusă în această seară, de la 20:30, la Visuri la cheie.

„S-au cam pustiit satele, foarte mulți tineri au plecat în străinătate, au rămas mulți bătrâni singuri, se pierd și meșteșugurile și obiceiurile tradiționale – ei le-au moștenit și, din păcate, nu mai au cui să le transmită”, spune Constantin.

A venit și momentul ca ei să fie ajutați, pentru că doar așa pot oferi mai departe tot ce și-au propus. Nu vor să facă uitată tradiția, pun foarte mult preț pe liniște, natură și își doresc ca oamenii să nu uite de bătrânii care au ce să învețe, dar nu mai au pe cine. Dragoș, Cristina, Alina și Alex au fost impresionați de povestea lor – „îți trebuie ceva curaj să apeși, nu accelerația, ci frâna, în viață”, va spune Alina Vîlcu, potrivit PRO TV.

Au renunțat la ei, ca să-i ajute pe alții! Astăzi a venit momentul ca și ei să primească puțin din cât au dăruit! Și-au dorit să construiască pentru cei din jur, iar acum noi construim pentru ei! O nouă ediție Visuri la cheie, diseară, de la 20:30.

Citește și: VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 22 septembrie 2021. Povestea lui Cosmin este a unui supravieţuitor. Ce se anunță
Visuri la cheie a fost lider de miercuri seară, în intervalul 20:27 – 22:33, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.9 puncte de rating și 23.4% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.8 puncte de rating și 18.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, emisiunea a avut 7.7 puncte de audiență și 22.4% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie.

Citește și: VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 20 octombrie 2021: Un erou care a salvat multe vieţi a pierdut propria luptă, poveste cutremurătoare